Bom, bom, bom for Bjørndalen

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Ole Einar Bjørndalen hadde totalt seks bom på skytingen i jaktstarten søndag. Nå skal nordmannen intensivere skytetreningen.

08.02.04 19:19

- Det blir nok litt skytetrening fremover, for i dag hadde jeg store problemer, sier Ole Einar Bjørndalen til TV 2 Nettavisen.

- Missene på skytingen ble helt avgjørende i dag, og det erger litt, sier han, og legger til at han heller ikke var fornøyd med gjennomføringen i skisporet.

Bronsen ikke truet
- Men jeg følte aldri at bronsen var truet. Jeg kontrollerte inn, fordi jeg vet at Vincent Defranse ikke er en så veldig god spurter, sier Bjørndalen.

Ole Einar Bjørndalen kom i mål snaue to sekunder foran franske Defranse, og drøye 15 sekunder før lagkamerat Halvard Hanevold.

Refser arrangørene
Ole Einar Bjørndalen likte dårlig at jaktstarten for herrer gikk like etter kvinnenes. Tross en utsettelse på ti minutter, var det til tider kaotisk før rennet.

- Det var mye rør og stress på innskytingen. Jeg hadde ingen god følelse etter denne. Det var likt for alle, men kaotisk organisert, sier han til.

Nå får Bjørndalen to dagers hvile før neste renn.

- Det betyr egentlig ikke så mye. Jeg gleder meg til å gå renn uansett jeg, enten det er to dager på rad eller med noen dagers mellomrom, forteller Bjørndalen til.

- Mer å gå på
- Ole Einar slet fælt med skytingen i dag. Det er for mye med seks bom totalt, sier landslagssjef Arne Idland til TV 2 Nettavisen.

Idland er likevel optimist med tanke på resten av mesterskapet for det norske ski-esset.

- Han har mer på lager, og vi kommer til å få se mer av ham senere. Det er jeg ikke i tvil om, forteller Arne Idland – uten å ville spå flere norske medaljer.

- Vi snakker ikke om medaljer her i leiren, ler Arne Idland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.