RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Bom, bom, bom i VM

Sist oppdatert:
Det var bom, bom og atter bom, men de norske skiskytterne tok sølv på mixed stafetten i VM.

Det blåste stiv kuling, og det blåste snø på deltakerne, og da gikk det som det måtte gå. Det ble bom, bom og atter bom.

Russlands andrelag bommet minst, og vant en suveren seier. Dermed måtte Norge, med Linda Tjørhom, Halvard Hanevold, Tora Berger og Ole Einar Bjørndalen nøye seg med sølv. Nordmennene måtte ut i tre strafferunder og brukte også 16 ekstraskudd.

Frankrike tok bronsen.

Da gikk det verre for det norske andrelaget med Jori Mørkve, Frode Andresen, Borghild Ouren og Lars Berger. De ble tatt igjen av lederlaget på den 3. etappen, og måtte gå hele 14 (!!) strafferunder i løpet av rennet. I tillegg skjøt de 17 ekstraskudd.

I mål var de over 12 minutter bak vinnerne fra Russland.

Tidligere denne uka var det ventet at Liv Grete Poiree skulle til Pokljuka for å delta i VM-stafetten, men det norske skiskytter-esset er ikke med.

- Sykdommen hennes har vært for tett på reise og renn, men Liv Grete kommer til Holmenkollen, sier landslagstrener Kjetil Sæter til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere