Gå til sidens hovedinnhold

Bomtur til Bahamas

POKERBLOGG: Johnny Lodden måtte flykte til Gran Canaria for å få sol.

Her kommer en liten oppsummering av årets Bahamas-tur. Hele turen startet egentlig på nyttårsaften, siden flyet til New York gikk tidlig 1. januar, så det ble en veldig rolig feiring - noe som var helt greit for min del.

Grunnen til at vi fløy over så tidlig var enkelt og greit at billettene var halv pris i forhold til 2. og 3. januar. Det var dårlige flyforbindelser videre fra New York, så vi hadde valget mellom å tilbringe 23 timer i NY og direktefly til Bahamas dagen etter, eller å vente åtte timer i NY og så åtte nye timer i Miami. De ble selvsagt valg nummer én, så vi koste oss en natt inne i storbyen. Siden det bare var én natt, booket vi oss inn på grovhotellet Royal Astoria. "Vi" er forresten Jannicke og meg.

I NY gikk vi egentlig bare rundt og tittet på alt mulig, som ekte turister. Det var ganske sykt å gå rundt på Times Square - helt sykt stort, og blinkete, og minnet meg nesten litt om Las Vegas!

Vel fremme på Bahamas ble vi møtt av 15-20 grader og en sur, kald vind. :-( Ikke som forventet! Håpet var at det minste motivasjonen for pokerturneringen ble enda større! Men det var ikke like humor for hønsen, som hadde tatt fri fra jobben for å nyte litt sol.

Den første dagen i turneringen var helt sykt tung. Ikke bare satt Phil Ivey på bordet, men kortene var heller ikke med meg, så jeg slet meg en veldig liten stack gjennom hele dagen og avsluttet med 12K, åtte nivåer etter at jeg startet med 30K. :P

Heldigvis kom det både sol og bedre kort på dag to, som gikk som en lek fram til siste periode, hvor jeg droppet fra 350K til 124K, men det var uansett en veldig bra dag!

Dag tre var også veldig bra, frem til siste periode, der jeg droppet fra 690K til 220K. Etter et spill der jeg var skamseig og synte ned Barry Schulman med 77 på bordet 8-6-2, turn 9, river: spiker. Og han hadde meg cirka død hele veien til banken med 88 på labben!

Dessverre ble dag fire en veldig kort affære der penga gikk på med KQ på knappen med 13BB mot et syn fra BB på samme stack, med 44.

Det ble veldig dårlig tid til å spille de andre turneringene der nede, med fullt skjema og World Cup of Poker også på programmet. Jeg fikk spilt 5K NL-turneringen, men det var bare penger ut av vinduet.

WCOP ble en veldig dårlig debut for det norske laget, dessverre. For dem som kjenner til Bjolla på PokerStars, så kan jeg melde at han spilte skamsolid og vant alt han spilte, men det var han dessverre alene om!

Det hele endte i hvert fall med at vi røk ut på åttendeplass av ni lag. Mildt sagt ikke som forventet! Det som var litt humor, var at det faktisk var Taiwan som vant hele greia! Og etter seieren så det ut som hele laget hadde vunnet jackpot i Lotto, feiret jul og hadde bursdag på samme tid! Alle på laget feira i kjempestil, noe jeg syntes var skamkult å se.

Min første fulle fridag på Bahamas ble faktisk ikke før dagen før hjemreisen, så det er ikke bare bare å være pokerspiller! Endelig kunne jeg bare gå ut og legge meg i sola og nyte en hel dag!

Etter to uker på Bahamas uten å ha fått nyte sola og ha kommet hjem bleikere og ikke minst feitere enn da jeg dro ned, så synes jeg nesten litt synd på meg selv! Så jeg ble ganske happy da jeg fikk høre at en hel gjeng kompiser hadde satt seg på flyet til Gran Canaria for å nyte noen late dager i sola. Det ble ikke mange timene hjemme i Norge før jeg fløy etter!

Etter fem dager i sola, noen timer med beachvolley, mye pils og mange hundre hender kinapoker er jeg tilbake i toppslag! ;-)

Nå er det igjen klart for pokergalla i Oslo, noe jeg ser veldig frem til! Er mange humorfolk som har meldt sin ankomst, så dette blir bra!

Johnny

PS! Gratulerer med dagen til Tore Lagerborg, og gratulerer også til William, som tok hjem PLO main event på Bahamas og dermed back-to-back PLO-EPT-seirer! Sterkt!

Kommentarer til denne saken