*Nettavisen* Sport.

Bond fikset Pompeys første borteseier

I sin første kamp fra managerbenken rodde Kevin Bond i land Portsmouths første bortseier for sesongen. Og Premier League-rundens store bombe.

27.11.04 21:15

BOLTON – PORTSMOUTH 0-1: Bond, som overtok ledelsen av laget inntil videre etter at duoen Harry Redknapp og Jim Smith trakk seg denne uka, ankom Reebok Stadium med en forferdelig bortestatistikk – mot et lag som sammen med Everton er sesongens store positive overraskelse. Etterpå sa han at han gjerne tar over som manager på permanent basis.

– Blir så lenge de vil ha meg

– Jeg vet ikke hvordan min posisjon i klubben er, sa Bond etter kampen i følge Sporting Life. – Men jeg blir her så lenge de vil ha meg, og gjerne som manager på heltid.

Bond, en tidligere Norwich-, Manchester City –og Southampton-spiller, har vært trener i ”Pompey” under Redknapp/Smith. Etter at de ga seg, ba de Bond om å ta over roret.

– Spillerne var noe sjokkerte etter at de gikk, men i dag viste de hvor profesjonelle de er. De var fantastiske i en vanskelig bortekamp, sa Bond.

Kapteinen sikret seieren

Portsmouth slo til på et perfekt tidspunkt og scoret vinnermålet på overtid i 1. omgang. Vingen Nicky Hunt ble felt og laget fikk frispark. Det ble slått inn i feltet av Gary O'Neil, som fant hodet til kaptein Arjan De Zeeuw som styrte ballen ned i hjørnet.

– Psykologisk er det utrolig viktig å score på et slikt tidspunkt. Og Arjan var fantastisk for oss i dag, sa Bond.

Skuffet Bolton-sjef

Bolton-manager Sam Allardyce var ikke like blid: – Vårt største problem akkurat nå er at vi aldri holder nullen. Og det er ikke lett å komme tilbake mot et lag som legger 11 mann i forsvar.

I tillegg må Allardyce være uten forsvarer Ricardo Gardner i minst fire uker etter en kneskade han fikk lørdag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.