RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bond fikset Pompeys første borteseier

Sist oppdatert:
I sin første kamp fra managerbenken rodde Kevin Bond i land Portsmouths første bortseier for sesongen. Og Premier League-rundens store bombe.

BOLTON – PORTSMOUTH 0-1: Bond, som overtok ledelsen av laget inntil videre etter at duoen Harry Redknapp og Jim Smith trakk seg denne uka, ankom Reebok Stadium med en forferdelig bortestatistikk – mot et lag som sammen med Everton er sesongens store positive overraskelse. Etterpå sa han at han gjerne tar over som manager på permanent basis.

– Blir så lenge de vil ha meg

– Jeg vet ikke hvordan min posisjon i klubben er, sa Bond etter kampen i følge Sporting Life. – Men jeg blir her så lenge de vil ha meg, og gjerne som manager på heltid.

Bond, en tidligere Norwich-, Manchester City –og Southampton-spiller, har vært trener i ”Pompey” under Redknapp/Smith. Etter at de ga seg, ba de Bond om å ta over roret.

– Spillerne var noe sjokkerte etter at de gikk, men i dag viste de hvor profesjonelle de er. De var fantastiske i en vanskelig bortekamp, sa Bond.

Kapteinen sikret seieren

Portsmouth slo til på et perfekt tidspunkt og scoret vinnermålet på overtid i 1. omgang. Vingen Nicky Hunt ble felt og laget fikk frispark. Det ble slått inn i feltet av Gary O'Neil, som fant hodet til kaptein Arjan De Zeeuw som styrte ballen ned i hjørnet.

– Psykologisk er det utrolig viktig å score på et slikt tidspunkt. Og Arjan var fantastisk for oss i dag, sa Bond.

Skuffet Bolton-sjef

Bolton-manager Sam Allardyce var ikke like blid: – Vårt største problem akkurat nå er at vi aldri holder nullen. Og det er ikke lett å komme tilbake mot et lag som legger 11 mann i forsvar.

I tillegg må Allardyce være uten forsvarer Ricardo Gardner i minst fire uker etter en kneskade han fikk lørdag.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere