RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bondeviks favorittspiller

Sist oppdatert:
Kjell Magne Bondevik krysser fingrene for at favorittspilleren gjør en ny kanonkamp for Molde i cupfinalen.

Bondevik har sett alle Moldes tre tidligere cupfinaler live, og er også til stede søndag når Molde møtes Lillestrøm.

Glad i Ohr
- Har du noen favorittspiller?

- Det er mange gode der, men den som jeg synes har satt ekstra spiss på laget, og er en morsom spiller – det er Stian Ohr. Han er lynvingen, veldig rask og kjapp, og truer forsvaret veldig bra. Det var flott at han kom hjem til Molde igjen, skryter Bondevik.

Og 27 år gamle Ohr har hatt en glimrende sesong for de blå. Med sju mål og seks assist i serien, var han involvert i flere scoringer enn noen annen Molde-spiller. Inkludert toppscorer Rob Friend. Ohr scoret også begge målene da Molde slo Odd Grenland 2-1 i kvartfinalen.

- Er det noen du frykter på Lillestrøm?

- Det er klart at den godeste Arild Sundgot har en egen evne til å lage mål i viktige kamper. Jeg er fryktelig redd ham, og Molde-forsvaret må passe godt på ham, sier Bondevik.

- Hvordan ender kampen?

- Jeg er litt mer optimistisk nå enn jeg var før Molde møtte Lillestrøm borte i siste seriekamp. Nå spilles de jo ikke på Åråsen. Og plasseringen på tabellen betyr ingenting. Cup er cup. Og selv om Lillestrøm i utgangspunktet er favoritt, så tror jeg det er helt åpent. Jeg tipper 2-1 til Molde, sier den nylig avgåtte statsministeren.

Pinefullt
Bondevik har slappet av på ferie de siste ukene, og skal tilbake på ferie etter cupfinalen. Det er ikke bare topp.

- Det var pinefullt å følge serieavslutningen, men jeg hadde opptil flere som sendte med SMS´er om hvordan det gikk. Vi fikk også inn norsk radio og TV, men det er klart at man føler seg enda mer maktesløs når man er borte, enn når man er til stede, sier han.

- Skal du se kvalifiseringskampene mot Moss?

- Da er jeg tilbake på ferie, så det blir på samme måte..

- Hvis du måtte velge. Hva er viktigst. Cupen eller kvalikkampene?

- Hvis jeg måtte velge, så er det viktigst at Molde holder seg i eliteserien. Det dreier seg jo om en hel sesong. Cupfinalen er en kamp. Men jeg er som Ole Brum – ja takk til begge deler, sier Bondevik med et smil.

Se cupfinalen direkte på TV 2 eller påweb-tv søndag. Sendingen starter begge steder klokka 12.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere