Gå til sidens hovedinnhold

Bør lede fra start til mål

Vår V4-banker på Mantorp mandag har alle forutsetninger for å lede fra start til mål.

Vi har en ny travuke foran oss der det både er jackpot i V65-spillet på Biri fredag og ikke minst jackpot i V75-spillet lørdag. Men før den tid skal det avvikles mange travløp og denne uken starter med V4-spill fra Mantorp i Sverige. Til kvelden er det dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Färjestad.

Det ble fullklaff for våre V64-tips til Sverige søndag. Det minste V64-forslaget (innl.pris 160 kr) betalte tilbake flotte 1558 kroner. Og ikke nok med det. Vårt store objekt for dagen andrevalget 9 Saladino innfridde helenkelt i V64-6/DD-2 og de som fulgte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut meget spreke 4 897 kroner.

Innleveringsfrister Mantorp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vår V4-banker fra Mantorp denne mandagen kommer ut i ny regi og det skal være svært gode tetsjanser for denne hoppa som kommer ut i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Leder hele veien?
Vi snakker om 1 Delmonica Sund som gjorde mange fine løp i regi Robert Bergh i fjor, men nå er havnet i trening hos amatørtreneren Kennet H. Bjørkman. Hoppa har ikke startet på drøye to måneder og muligens er ikke formen helt på topp. Men det trenger den trolig ikke være heller for å vinne dette løpet. Credit Winner–datteren var ute i tøffe løp før pausen og har møtt hester som Digital Darling, Global Kitten og Rite Key.

Delmonica Sund er meget rask fra start og skal normalt ikke ha noen problem med å forsvare sitt innerspor og vlekjørende Stefan Søderkvist er en mester i å trylle bort en 500 meter midtveis. Delmonica Sund trenger neppe noe toppform for å vinne dette løpet fra tet og treningsrapportene er positive. Vi nøler ikke med å bankerspille feltets beste hest i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Roger fikser sakene
Roger Pettersson har en fin hest i 2 Prins Consort som kommer ut i V4-4. Hesten står perfekt inne i V4-4 og skulle Roger Pettersson komme seg foran med Express It–sønnen, så stiger vinnersjansene. Har gjort solide innsatser i sine siste løp der to har vært over stayerdistanse og denne gangen er det snakk om 2140 meter, som vi ser mer som en fordel enn ulempe. Fra tet er dette en bra vinnersjanse og Prins Consort er en fin hest å ha med på bongen mandag.