Gå til sidens hovedinnhold

- Bør takle presset

Brann måtte nok en gang gi tapt for presset som bergenserne har lagt på laget. Ikke mer enn spillerne bør tåle, mener Mjelde.

Trener Mons Ivar Mjelde hevder at alt snakket om gull og den gode starten på sesongen ikke bør ha nevneverdig innvirkning på spillernes prestasjoner. Brann toppet tabellen før serierunden og for bergensere er det ikke noe som da er mer naturlig enn å mase om gull.

- Spillerne bør takle det
- Det var ikke noe mer press på oss foran denne kampen enn det er foran andre kamper. Vi spiller med like stort press foran alle kampene. Alt snakket om gull er ikke årsaken til at vi ikke gjorde det bedre mot Stabæk. Det er ikke verre enn at spillerne bør takle det, mener Mjelde.

Etter å ha sett Stabæk mot Rosenborg i forrige runde, var Charlie Miller klar over at det ikke kom til å bli noen walk-over i dagens kamp. Før kampen lovet Miller at Brann ikke skulle bryte sammen. Men spesielt før pause så Brann slett ikke ut som en serieleder.

Ingen god kamp
- Er det noen av spillerne som ikke taklet favorittstempelet?
- Det vet jeg ikke, jeg hadde i alle fall ingen problemer. Jeg har spilt for mange flere mennesker enn dette her i Skottland. I dag var det bare ikke godt nok. Vi gjorde en dårlig kamp mot Molde, men var profesjonelle og tok alle poengene. I dag gjør vi en svært dårlig kamp mot et godt Stabæk-lag, sier Charlie Miller til iBergen.no.

- Hva var det som ikke fungerte?
- Det var alt. Dårlige pasninger og dårlig press. Stabæk var mye bedre enn oss som sagt - spesielt før pause. Men jeg er selvsagt glad for det ene poenget vi klarer å få med oss, sier Miller.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken