Bordet dekket for Kongen

Foto: hesteguiden.com

Dagens banker er normalt i en klasse for seg. Ja, denne bankeren er helt konge!

26.09.10 11:50

Klikk her for V5A-forslag

5 Kongen vinner V5-1A. Alt annet ville være overraskende. Riktignok var han bedre i den nest siste starten enn han var sist, men trolig trengte seiersmaskinen til Gry Bachmann løpet. Vi tror derfor han stiller med flott form i dag og tar sin fjerde strake triumf. Eirik Høitomt er nok den beste kusken bak den mektige hesten, men i hans skadefravær har han også fått en glimrende erstatter i Tom Erik Solberg. Kongen er dessuten veldig lettkjørt hvilket han viste i den nest siste starten. Det kan tenkes at Alm Viktor-sønnen må rekordforbedre seg nå, men han har nok 2-3 sekunder inne i forhold til sin 1.30-rekord.

Les også:
Tippeligaen: Status over skader og karantener
Tippetips: Vålerenga fortsetter seiersmarsjen
Galopptips: Pangdag på Øvrevoll
Oddstips: Strømmen vinner igjen

Bankeren i V5B starter i montèløpet. Bergenseren 2 Company Ås skal normalt holde unna i et stayerløp i V5-3B. Vi mener bestemt at et er snakk om feltets beste hest. Svenskeimporten har vist form i to sulkyløp på rad. Han er enda bedre under sal.

V5-2A: 1 Tita Nibs er trolig en vinner i totodebuten. Gentle Star-datteren kan nok 1.18 på distansen og bør kunne vinne på det. En viss galoppfare må påberegnes siden han er urutinert og feilet i prøveløp i juli. Førstespor er sannsynligvis en fordel for hoppa. 5 Writing Gill er klart bedre enn rekorden. Feilfritt bør hun kjempe i toppen. 6 Naomi Laser gjorde en fin figur sist og skal være en sikker trippelhest i feilfri utgave. Størst kapasitet har utvilsomt 2 Eck Sensational. Overlegen i kapasitet mot disse hestene, men galopprisikoen er veldig stor. Vi tror han galopperer seg bort, men vil bare ha sagt at han vinner om han mot formodning skulle finne på å gå feilfritt.

V5-3A: Han var ute i et ganske tøft selskap i V75 i Bergen sist. 7 Tekno Elden gjorde et godt løp fra tillegg og ble belønnet med fjerde. Selskapet er enklere i dag. Vi har god tro på at dette er vinneren, men helt til å stole på er han dessverre ikke. 5 Vestpol Balder ble sjette i Derbykvalifisering sist. Ned en klasse denne gangen og en naturlig strek på samtlige bonger. 4 Ranlem Tor er noe variabel. Han kan vinne på sitt beste. 1 Aabergen har ikke vist noe på en stund, men er bra når han har dagen. Kapable, men akk så usikre 8 Fjelleld er klart god nok. Den skadeforfulgte vallaken kan vinne med et løp i kroppen hvis han ikke galopperer.

Kjøp ekspertkupong til V5B her

Enklere motstand
V5-4A/V5-1B: 7 Chief Justice var knallhardt ute sist, men fullførte anstendig til femte. Konkurransen er betydelig lettere nå, men sporet er et klart minus. 9 Jonnythecash fullførte flott sist. Rekker langt i dette laget. 5 Lady Elida H.L. ble vraket av Solberg, men kan vinne. Hoppa har gjort tre fine på rad, men kommer nå ut etter pause. 8 Sassy Kosmos er best på sprint, men med det rette opplegget skal hun ikke avskrives i et ellers åpent løp.

Annonse: Rolf Lerum byr på et fenomenalt drag i Dagens dobbel-spillet på Sørlandet og tror på storutbetaling.

V5-5A/V5-2B: Liten tvil om at 6 Glideable Volo er den beste hesten. Lars Anvar Kolle kusker i Frode Hamres skadefravær. Han imponerte på Jarlsberg sist og er klart bankeraktuell. 1 Delicious Daughtergjør sitt andre løp i Jane Helen Starengs regi. Hestene på stallen er i form om dagen og Delicious Daughter er herdet fra harde konkurranser. Førstesporet er dessuten perfekt for Cocktail Jet-datteren. 5 Nikodemus K er på gang. Kan vinne om favoritten svikter. Skrellobjektet er formsterke 4 General Liberty som avslørte toppform i et stallmannsløp sist lørdag.

Har toppform
V5-4B/DD-1: 3 Moe Argr var svært bra sist da han ble annen bak Frønes Arne på Bjerke. Perfekt løp denne gangen, men han rader ikke opp seire selv om toppformen synes å være på plass. 7 Ridder Prinsen var i galopphumør på klasseløpshelgen. Nå er selskapet enkelt. Ungheststjernen skal regnes i striden. 11 Trollgutt er best forfra, men er i ferd med å finne toppformen slik han alltid gjør på høstparten. Han holdt lenge i knallhardt selskap sist. 2 Druasel er best på kort distanse, men han er i veldig god form om dagen. 6 Trø Lyn leverte sesongbeste sist. 5 Kos K kan lede lenge.

V5-5B/DD-2: I utgangspunktet et løp mellom to hester. 5 Lively F.H. har toppformen inne. Hun har møtt gode hester i det siste. Hoppa står fint til og må tilmåles en god sjanse. 11 Dominus er ikke noe dårligere. kanskje tvert imot, men utgangsposisjonen er ikke den beste for Tjomslands amerikaner. Etter et skuffende løp nest sist slo han tilbake med sterk seier sist. 1 Magnifique blir trolig overflydd, men med åpning er hun aktuell.
Tast her for V5-forslag A. For V5B-tips trykk her . Dagens Dobbel tast her .

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5A Kl 18.00 (løp 2-6)
V5B
Kl 19.00 (løp 5-9)
DD
kl 20.00 (løp 8-9)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.