Borgersen kan miste hele høsten

Dagens legeundersøkelse bød på nedslående nyheter for Starts solide midtstopper Bård Borgersen.

05.08.05 19:50

Ifølge en pressemelding fra IK Start i ettermiddag må Borgersen ta helt treningsfri de nærmeste 14 dagene. Deretter vil et kirurgisk inngrep bli vurdert.

I så fall er Borgersen ute resten av sesongen.

Bård Borgersen har slitt med en betent akilles etter at han prøvde å tilpasse seg nye fotballstøvler fra Starts utstyrsleverandør, Umbro. I dag ble Start og Umbro enige om at Borgersen slipper å rette seg etter utstyrsavtalen ut sesongen – fordi det tar tid å tilpasse nye fotballstøvler.

Nordlie ikke informert
Start-trener Tom Nordlie var i ettermiddag ikke informert om utviklingen i saken. Derfor ønsker han ikke å kommentere innholdet i pressemeldingen.

- Jeg orker ikke å si noe om dette før jeg har fått snakket med det medisinske apparatet, sier Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Bård Borgersen spilte den første omgangen i høstpremieren mot Lillestrøm. Siden har han ikke vært på banen for serielederen. I denne perioden har Start bare tatt fire poeng på tre kamper.

Toppet spillerbørsen
Borgersen var selve krumtappen i Start-forsvaret før ferien. Ved halvspilt serie toppet han TV 2 Nettavisens spillerbørs. Dermed er det utvilsomt et stort tap for Start hvis de må klare seg uten 33-åringen resten av sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.