Boro går for topp seks

Middlesbrough-manager Gareth Southgate.

Middlesbrough-manager Gareth Southgate. Foto: AP

Etter seieren over Reading, utfordret Middlesborugh-manager Gareth Southgate sine spillere: Kom blant de seks beste og få oss til Europa.

24.02.07 19:52

MIDDLESBROUGH-READING 2-1: - Ironisk nok så har det ikke vært vanskelig å få gode resultater mot topplagene, sa Southgate til Sky Sports etter kampen.

Lørdag slo de nok et topplag. Reading, som lå på 6. plass, ble sendt hjem etter to flotte scoringer av spissduoen Mark Viduka og Ayegbeni Yakubu. Viduka hælsparket inn 1-0, mens Yakubu dundret inn 2-0.

- Avslutte bra

Boro er i øyeblikket på 11. plass, men Southgate mener laget har potensiale og muligheter til å havne blant de seks beste - og sikre seg plass i neste sesongs UEFA Cup.

- Vi har 35 poeng og ti kamper igjen. Vi kan få en fantastisk avslutning på sesongen, det er helt opp til oss selv, sa han.

Samtidig sa manageren at han hadde startet forhandlinger med Viduka om en ny kontrakt. Australierens avtale utgår etter sesongen og det har vært snakk om at han var på vei til en annen klubb.

Coppell håper ennå

Reading-manager Steve Coppell, som for øvrig ga Southgate hans debut i Premier League mens de var i Crystal Palace, tror overraskelseslaget Reading fremdeles kan nå europacupspill.

- Folk sier til meg at vi taper terreng som om noen har dødd. Vi har fremdeles ti kamper å spille og mange sjanser til å havne blant de seks beste, sa Coppell.

Mange mener også at Coppell bør bli årets manager. Readings prestasjoner i liga og cup har imponert mange denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag