Gå til sidens hovedinnhold

Børresen klar for Øster Hus

- Jeg har bestemt meg, men kan ikke røpe valget ennå, sier 25-åringen.

Magnus Børresen har vært en av Norges mest ettertraktede syklister denne høsten.

Etter det procycling.no erfarer skal 25-åringen ha hatt tilbud fra i alle fall Frøy, Ringeriks-Kraft, Team fixit.no og Øster Hus-Ridley.

Nå har den tidligere Frøy- og OneCO-syklisten tatt et valg.

- Jeg har bestemt meg for hvilket lag jeg sykler for neste sesong, men jeg kan ikke offentliggjøre det ennå, sier Børresen til procycling.no.

Ifølge kilder procycling.no har vært i kontakt med, har Børresen skrevet under for Øster Hus.

Les også: Norges mest ettertraktede rytter?

Brukt tid
Selv om han ikke får lov til å røpe hva hans nye lag er, er Børresen villig til å snakke om hvorfor han valgte akkurat det laget han valgte.

- Jeg tror det valget jeg tok er rett for meg og min utvikling. Det er det opplegget som passet meg best, og det er de lagkameratene jeg tror jeg kan utvikle meg mest med. Jeg er veldig godt fornøyd. Jeg har brukt god tid på valget og tror det er det beste.

- Hva var viktigst for deg?

- Det som veide tyngst var opplegget. Det er alt fra rittprogram og økonomi til lagkamerater og støtteapparat. Man må tenke på alt.

Håper på utlandet
Børresen håper at lagbyttet kommer til å sørge for flere sjanser i utlandet neste sesong.

- Jeg kommer nok til å kjøre min del som hjelperytter, men vi kjører såpass mange ritt, at jeg ser for meg at jeg får sjanser når jeg er i form. Da håper jeg at jeg kan vinne sykkelritt. Men jeg innser at jeg må være hjelperytter til tider også.

- Jeg har et håp om å sykle en del i utlandet. Det er tøffere konkurranse der, og det er et viktig ledd i min videre utvikling. Det blir bra matching. Men jeg kommer til å sykle i Norge også.

Ifølge Børresen offentliggjøres overgangen neste uke.

Kommentarer til denne saken