Det var i strid med Tysklands gjeldende retningslinjer for å forhindre spredning av koronaviruset. I alt seks Dortmund-spillere deltok i seansen.

Flere bilder ble i etterkant av seansen delt på sosiale medier. Der var det tydelig å se at Sancho ikke hadde på munnbind rundt andre personer, som var en del av den strenge sikkerhetsprotokollen for at tysk fotball skulle starte opp igjen.

– Spillerne fra Borussia Dortmund hadde åpenbart brutt generelle hygiene- og infeksjonsbeskyttelsesstandarder ved hjemmefrisyrer, skriver den tyske ligaen (DFL) på sine hjemmesider.

– Det er klart at profesjonelle fotballspillere også skal klippe håret. Men det skal foregå på en måte der de overholder de medisinske og hygeniemessige regler, heter det videre.

Det er ikke kjent hvor mye unggutten må ut med som følge av regelbruddet. Han er tydelig uenig med boten, ifølge en tweet fra spilleren selv klokken 18.06:

– En stor vits, DFL, skriver Sancho.

På banen går det bedre for 2000-modellen. Mot Paderborn sist søndag ble det tre mål. Totalt har det blitt 17 mål denne sesongen. Dortmund er sju poeng bak Bayern München med fem kamper igjen og møter «norske» Hertha Berlin lørdag kveld.

(©NTB)