RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boston tilbake på tapersiden

Brendan Morrison (nr. 7) i duell med David Tanabe (nr. 55) foran Boston Bruins-keeper Hannu Toivonen.
Brendan Morrison (nr. 7) i duell med David Tanabe (nr. 55) foran Boston Bruins-keeper Hannu Toivonen. Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Boston Bruins vant to strake etter at de kvittet seg med kaptein Joe Thornton, men i natt var laget tilbake på tapersiden.

Boston Bruins byttet vekk sin største stjerne og beste spiller onsdag i forrige uke, da de sendte Joe Thornton til San Jose Sharks i bytte med Brad Stuart, Marco Sturm og Wayne Primeau. Byttehandelen så ut til å vekke de gjenværende spillerne i Boston, for laget vant plutselig to kamper på rad.

Det har vært uvant kost denne sesongen.

Seiersrekken stoppet imidlertid på to kamper. Vancouver Canucks vant natt til mandag 5-2 over Boston. Bare keeper Hannu Toivonens gode spill hindret Vancouver i å vinne med styggere sifre. Finnen holdt faktisk Boston inne i kampen til tredje periode, da Brendan Morrison scoret med et pasningsforsøk og Ryan Kesler puttet nok en puck i mål 32 sekunder senere.

- Det var en pasning, jeg skal ikke nekte på det. Pucken gikk via kneet til en fyr, men jeg tar målet, jeg, sa Morrison til Associated Press etter kampen.

Svenske Daniel Sedin scoret sitt andre mål for kvelden i overtallsspill da det gjenstod 1.47 minutter av kampen.

Vancouver har vunnet 12 av 13 hjemmekamper denne sesongen, og ligger på femteplass i vest. Boston ligger på sisteplass i Northeast Division og 11. plass i øst. Åtte lag i vest og åtte lag i øst går videre til sluttspill etter 82 grunnseriekamper.

Som om ikke tapet var ille nok for Boston, ble også Nick Boynton skadet. Og Sergei Samsonov stod over kampen på grunn av problemer med fingrene. På den positive siden kan Boston-fansen glede seg over at Glen Murray er tilbake. Han gjorde comeback etter fem kamper på sidelinjen med lyskestrekk.

Men det gjenstår å se hvordan Murray klarer seg uten rekkekamerat Joe Thornton.

I nattens to øvrige kamper vant Buffalo Sabres 6-4 borte mot Colorado Avalanche, mens New York Islanders tok en sterk 2-1-seier i Detroit.

NB! Ole-Kristian Tollefsen og hans Syracuse Crunch vant 4-2 over Philadelphia Phantoms i AHL. Nordmannen er, sammen med seks andre unge Columbus Blue Jackets-spillere, sendt ned til farmerligaen mens blåjakkene har spillefri. Nikolai Zherdev scoret ett av målene til Crunch.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere