Gå til sidens hovedinnhold

Brückners historiske corner-baklengs

Karel Brückner har trent Tsjekkia i tre år, og inntil torsdagens kamp mot Hellas hadde ikke laget fått mål i mot seg på corner. Men det var før Traianos Dellas dukket opp på et ubeleilig tidspunkt.

HELLAS - TSJEKKIA 1-0 E.E.O: - Jeg må si dette er et paradoks for oss. I løpet av mine tre år og 30 kamper som sjef er dette første gang vi har fått et baklengsmål på en corner, og så kom det i sluttsekundene, sa han ifølge Reuters.

- Dette viser at det alltid er farlig på slutten.

Corneren var det Vassilios Tsiartas som la på nærmeste stolpe. Balen ble møtt av Traianos Dellas, og Roma-spilleren nikket ballen i mål. Dermed var EM-eventyret over for tsjekkerne.

Samtidig benyttet han anledningen til å hylle Hellas:

- Jeg må få lov til å gratulere våre greske motstandere for deres gode taktikk, og ønsker dem lykke til i finalen.

Brückner mente for øvrig at tsjekkerne spilte en relativt god andreomgang, men at grekerne var mer effektive. Landslagssjefen var heller ikke spesielt bitter over å være ute av mesterskapet:

- Vi er misfornøyd med resultatet, men det er alt. Jeg har sagt til gutta at jeg er stolt av hver og en av dem, og Pavel Nedved fortalte spillerne i garderoben at dette var det beste internasjonale laget han hadde spilt på.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet