RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Braaten debuterte med assist

Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
FC København klarte bare 1-1 hjemme mot Esbjerg.

Innbytter Daniel Braaten debuterte med glitrende forarbeid da Ståle Solbakkens FC København reddet inn 1-1 på tampen mot Esbjerg.

Braaten kom inn som innbytter med 25 minutter igjen å spille. Da ledet Esbjerg 1-0 etter at tidligere Molde-spiller og innbytter Pape Pate Diouf serverte pasningen til målscorer Jakob Ankersen.

Braaten ble klar for FCK i det siste overgangsvinduet på en ettårskontrakt. Han markerte seg med et par kvalifiserte avslutninger, i tillegg til forarbeidet til 1-1-scoringen. Han tok imot et langt innkast, driblet av to mann og sendte et presist innlegg til César Santin. I likhet med Braaten var også Santin innbytter. Santins scoring var hans 63. i den danske superligaen.

Mushaga Bakenga kom inn fra benken og fikk sin debut for Esbjerg. På overtid hadde han en stor sjanse til å avgjøre kampen, men headingen gikk utenfor.

Magnus Lekven spilte fra start, men måtte ut med skade åtte minutter ut i 2. omgang. Mohammed Fellah spilte ikke grunnet en hoftestrekk.

Ståle Solbakken var misfornøyd med dommeren.

- Esbjerg er gode til å ta raske frispark, og det fortjener de ros for, men forut for målet lot dommeren dem sette i gang spillet mens ballen var i bevegelse. Det er vanskelig å godta, sa Solbakken.

Han så sitt lag berge poeng selv om Ragnar Sigurdsson var blitt utvist.

- Første omgang var ikke god, men etter pause fikk vi mer intensitet i spillet. Vi presset dem tilbake og skapte fem store sjanser, så vi kan være tilfreds med innstillingen og evnen til å komme tilbake.

FCK er uten seier på de åtte siste hjemmekampene i serien, og det er ny klubbrekord med negativt fortegn. Laget er på 10.-plass i superligaen med fattige sju poeng. Esbjerg er på 4.-plass. Midtjylland topper tabellen med 17 poeng og har også én kamp mindre spilt enn AaB på 2.-plass. AaB har 14 poeng. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere