Gå til sidens hovedinnhold

Braaten-konkurrenter skadet

Daniel Braaten har fått en kortere vei til spilletid i Bolton.

Kevin Davies måtte forlate lørdagens kamp mot Newcastle etter 57 minutter på grunn av en skadet hamstring. Nå viser det seg at veteranspissen blir borte i seks uker, melder Sky Sports.

- Det er en stor smell for oss ettersom han er en så innflytelsesrik spiller i laget vårt, men det vil gi andre en mulighet til å ta plassen, sier manager Sammy Lee til klubbens nettsider.

Vaz Te også skadet
I første omgang betyr det trolig at den tidligere Lillestrøm-spissen Heidar Helguson spiller fra start mot Fulham.

Men også Ricardo Vaz Te pådro seg en skade i lørdagens 1-3-tap. Den unge og lovende portugiseren vil gjennomgå en scan på mandag.

Den tidligere Stabæk-helten Christian Wilhelmsson har endelig fått oversendt sin spillerlisens fra det franske fotballforbundet, og er spilleklar og aktuell mot Fulham.

Både Wilhelmsson og Daniel Braaten er aktuelle erstattere for Vaz Te. Wilhelmsson er nok mest aktuell, sammen med El-Hadji Diouf, men det bør være gode sjanser for at Braaten i det minste sitter på innbytterbenken. Selv om manager Lee nok helst ville gitt den tidligere Rosenborg-spilleren lenger tid til å akklimatisere seg.

Seier i Braaten-debut
Braaten spilte for øvrig første omgang da Boltons reservelag vant 2-1 over Manchester Citys reservelag mandag kveld. Det var Braatens første kamp i Bolton-drakt.

306 tilskuere så at Zoltan Harsanyi scoret begge målene for Bolton.

Og Braaten var ikke den eneste tidligere Tippeliga-spilleren i aksjon. Både Ali Al-Habsi (eks Lyn) og Wilhelmsson spilte hele kampen for Bolton.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene