RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
RASER: Tom Brady er ikke fornøyd med å bli straffet.
RASER: Tom Brady er ikke fornøyd med å bli straffet. Foto: Lucy Nicholson (Reuters)

Brady anker balljuks-dom

Tom Brady raser etter utestengelse.

New England Patriots' quarterback, Tom Brady, er rasende etter å ha blitt suspendert i fire kamper som følge av «Deflategate»-saken. Nå anker han dommen.

- Straffen er latterlig og har ikke juridisk grunnlag, sier Yee.

«Deflategate»-saken, som amerikanske medier raskt døpte skandalen, ble rullet opp etter sluttspillkampen mellom Patriots og Indianapolis Colts. Der ble det kjent at lufttrykket i ballene var lavere enn reglene foreskriver, og det oppsto raskt mistanke om at Patriots hadde gjort det med vilje for å skaffe seg en fordel.

Klubben benektet å ha manipulert ballene, og Brady avviste kategorisk all kjennskap til at ballene var bløtere enn de skulle. Nå gjør han alt for å renvaske navnet sitt.

- Utfallet av saken var forhåndsbestemt. Det finnes ikke et fnugg av rettferdighet i Wells-etterforskningen (navnet på etterforskningen), sier Yee, ifølge Reuters.

Brady får, ikke overraskende, full støtte av Patriots-ledelsen.

- Straffen overstiger enhver rimelig forventning. Den er utelukkende basert på indisier i stedet for klare bevis, sier klubbeier Robert Kraft.

I tillegg til suspensjonen har Patriots fått en million dollar (ca. 7,5 mill. kroner) i bot, samt mistet førstevalget i draften i 2016 og fjerdevalget i 2017. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere