*Nettavisen* Sport.

Brady la turbulensen bak seg

New York (NTB-Reuters): Tom Brady la turbulensen bak seg da han førte New England Patriots til 38-24-seier over Cincinnati Bengals i søndagens sesongåpning i NFL.

Tre dager etter at han avsluttet en sommer med framtidsspekulasjoner ved å undertegne en ny fireårskontrakt, og det på samme dag som han slapp uskadd fra en alvorlig bilulykke, kastet quarterbackstjernen tre touchdownpasninger.

Brady har ført Patriots til tre superbowltitler, men den forrige var i 2004. Pats har alvorlige hensikter i år, og Brady kastet to TD-pasninger til Wes Welker i sistnevntes første kamp etter alvorlig kneskade.

Peyton Manning, som er Bradys rival i kampen om å være ligaens fremste quarterback, imponerte med 433 pasningsyards og tre touchdownpasninger, men hans Indianapolis Colts tapte 24-34 for Houston Texans.

Hjemmelaget avgjorde kampen ikke med pasninger, men løp. Arian Foster satte klubbrekord ved å løpe med ballen 231 yards, og han scoret tre touchdowns.

Peytons lillebror Eli kastet tre touchdownpasninger da New York Giants innviet nye Meadowlands Stadium med 31-18-seier over Carolina Panthers. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.