Bråk i den franske VM-leiren

Foto: (AFP / Scanpix)

Frankrikes landslagssjef Raymond Domenech bekrefter at han hadde en høylutt krangel med reservekeeper Gregory Coupet.

25.05.06 15:36

Coupet skal ifølge BBC Sports Online være svært misfornøyd med at Domenech har utpekt veterankeeperen Fabien Barthez som førstevalg i VM.

I vilt raseri forlot han onsdag Frankrikes treningsleir i Tignes etter en høylutt krangel med landslagssjef Raymond Domenech.

Gregory Coupet returnerte imidlertid til treningsleiren etter kort tid.

Bekrefter krangelen
Domenech bekrefter krangelen med reservekeeperen, men forsøker å tone ned hendelsen.

- Ja, det oppstod et problem mellom oss som vi måtte løse. Han mistet hodet - slike ting skjer. Et kommende VM-sluttspill er ikke lett å takle, sier Domenech.

- Alle er nok litt stresset for øyeblikket. Vi har snakket sammen om hva som skjedde, og er ferdig med saken. Punktum, sier Frankrikes landslagssjef videre.

Den franske VM-troppen vil forberede seg i alpene i Tignes frem til fredag. Deretter fortsetter de med VM-oppkjøringen i Clairefontaine like utenfor Paris.

Suksess med Barthez
Barthez voktet det franske målet både da Frankrike gikk til topps i VM-sluttspillet i 1998 og i EM-sluttspillet to år senere.

Coupet, som er lagkamerat med John Carew i franske Lyon, har hele tiden uttalt at han mener han burde vært førstevalget mellom stengene i det kommende VM-sluttspillet i Tyskland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.