RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bråkebøtta ødela for United

Sist oppdatert:
Joey Barton (23) sørget for at Manchester United gikk på sesongens første poengtap da Manchester-rivalene braket sammen i dag.

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY 1-1: Hjemmelaget Manchester United ga noe merkelig fra seg initiativet i 2. omgang, og da Barton utliknet kvarteret før slutt etter en trippel-sjanse, var det fullt fortjent. Midtbanespilleren styrte et skudd fra spissen Darius Vassell inn i nettet bak en forfjamset Edwin van der Sar i United-buret.

Reddet av "bølla"

Barton trengte definitivt en opptur etter mye negativ oppmerksomhet de siste ukene. Midtbaneterrieren har fått millioner av kroner i bot for slåssing og utenomsportslige skandaler, og det hjelp ikke på imaget at broren nylig ble tiltalt for mord.

Scoringen var Bartons andre for sesongen og han har vært en sentral spiller på City, som har imponert i begynnelsen av sesongen.

- Joey har modnet svært mye, bare den siste måneden, sa City-manager Stuart Pearce til Sky Sports etter kampen. - Alt som har skjedd har vært en vekker for ham, og han har selv bedt om hjelp - og fått det. det vitner om modning.

Tre seire og to uavgjort er fasiten så langt i ligaen for City. Å robbe til seg ett poeng fra naborivalene United smaker nok minst like søtt for Stuart Pearces mannskap.

31-års venting

Helt på tampen var faktisk City svært nære å ta alle tre poengene, noe de ikke har gjort på Old Trafford siden 1974 da Denis Law sikret City seieren. På overtid rundet nemlig Trevor Sinclair United-backen Heinze, la ut til eks-United-spiss Andy Cole som fyrte av en kanon. Bare fingertuppene til van der Sar hindret sensasjonsseier til de lyseblå.

United startet med både Roy Keane og Ryan Giggs på benken, og utover kampen var det merkbart. Verken Alan Smith på midtbanen eller Park på kanten var spesielt imponerende. Innbytter Giggs ble likevel nesten helten da han nikket centimetre utenfor like før slutt. Det spørs om han og Keane er på benken neste gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere