Magdziak-Lopes har tidligere bokset to tittelkamper og har 18 seirer, tre uavgjorte og fire tap som profesjonell. Hun er nå bosatt i USA.

– Jeg kjenner Aleksandra veldig godt, og dette blir en svært tøff utfordring for meg, sier Brækhus i en pressemelding.

– Det har vært drømmen min å møte Cecilia, og jeg kan ikke vente. Hun er verdens beste kvinnelige bokser og har vært det i mange år, men 8. desember akter jeg å ta utforringen og sikre meg titlene hennes, sier Magdziak-Lopes.

Hovedkamp

Det var allerede klart at Brækhus skulle bokse sin neste kamp på fotballarenaen i Carson, der hun beseiret Kali Reis i mai, i den første HBO-overførte kvinnekamp noensinne. Kampen i desember blir hovedkamp på et HBO-overført stevne der også Roman «Chocolatito» Gonzalez blir en attraksjon.

Gonzalez fra Nicaragua møter mexicanske Pedro «Jibran» Guevara i super fluevekt.

Billettene til stevnet legges ut for salg fredag.

– Det er flott å være tilbake i Los Angeles. Det føles som mitt annet hjem nå. Akkurat nå er det ganske kalt i Norge, så solen og det varme været gjør meg godt. Jeg venter at mange fans fra Norge kommer til kampen min og får nyte sola i Sør-California, sier Brækhus.,

– Sammen med min trener Johnathon Banks er jeg allerede i hardtrening.

Aldri kjedelig

Brækhus takket HBO for å gi henne sjansen til å bokse hovedkamp.

– Jeg lover å gi dere en ny stor kamp. Den forrige kampen min var veldig spennende, og denne blir det også. Jeg gjør ikke kjedelige kamper, sier hun.

– Jeg skal forsvare alle beltene dere ser foran meg. De representerer et helt livs hardt arbeid. Jeg håper at når tiden er inne til å legge opp så gjør jeg det ubeseiret. Det er min drøm og mitt mål.

Brækhus har bokset 34 proffkamper og vunnet alle.

(©NTB)