Brakk bekken og kragebein i debuten

Foto: LC (tdwsport.com)

To ryttere havnet på sykehuset i løpet av sesongdebuten i Argentina.

29.01.12 11:27

Alle som følger sykkelsporten vet at fall og velt er en del av denne steintøffe idretten. Allerede i sesongdebuten har flere syklister måtte avlegge et besøk på sykehuset.

Mathieu Perget og José Cayetano Sarmiento er de uheldige Tour de San Luis-deltagerne som har hatt et heller ublidt møte med asfalten. AG2R-syklisten Perget gikk i bakken på den femte etappen, mens Cayetano Sarmiento gikk i asfalten på nattens sjette etappe.

27-åringen Perget endte opp med brukket bekken etter veltet på etappen til Mirador del Sol. Franskmannen venter nå på en operasjon og vil være tilbake på sykkelen innen tre uker. Det meldes på AG2Rs hjemmesider at Perget vil være tilbake i konkurranse om seks uker.

Colombianeren José Cayetano Sarmiento sykler sin første sesong i Liquigas-Cannondale, i sin debut for det italienske laget lå 24-åringen på tiendeplass i sammendraget.

På sykehuset ble han diagnostisert med brukket kragebein, han måtte også sy fire sting under høyre øyenbryn. Det forventes at Sarmiento holdes borte fra konkurranser i en og en halv måned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.