Gå til sidens hovedinnhold

Brakk foten på trening

Bjørnar Holmvik mister de første seks ukene i Tippeligaen med brudd i foten.

Bjørnar Holmvik kom fra Brann i vinter, og er en av Sandnes Ulfs viktigste forsterkninger foran debuten i Tippeligaen. Nå blir seriestarten utsatt i åtte uker for hans del. Venstrebacken knakk beinet på utsiden av foten på gårsdagens trening, og blir ute i åtte uker. Nå hinker han rundt på krykker, skriver Rogalands Avis.

Les også: Her er Nettavisens tabelltips

- En av våre beste
- Han har vært en av våre beste i oppkjøringen, og er den eneste i troppen vår som har bevist at han har elitenivået inne over tid. Med den erfaringen, og slik han har bidratt i oppkjøringen, er dette et tap for oss, sier Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til RA.

Han er likevel ikke redd for at laget skal bli vesentlig svekket.

- Jeg har stor tro på at de andre spillerne kan ta elitenivået, og er trygg på at vi har dekning på venstrebacken. Vi har både Harald Vindenes og Kenneth Sola som ser bedre ut enn noen gang, og spilte fast for oss i fjor. Vi vet at de holder høyt nivå begge to, sier Andersen.

Flere manglet
På onsdagens morgentrening på Øksnevad manglet Bo Andersen og Steinthor Thorsteinsson, mens Andreas Ulland Andersen trente alternativt og Ronny Espedal endte på sidelinjen. Bo Andersen er febersyk, og trolig tilbake i nær framtid. Sandnes Ulf møter Start til treningskamp på Sandnes stadion søndag, og Tippeliga-debuten mot Viking går mandag 26. mars.

- Steinthor er føre var, og har lært fra tidligere. Det handler om å ikke ta sjanser, og jeg regner med han blir klar enten torsdag. Det er noe under hælen. Ulland har fått litt føling med et vondt kne, men står kun over fordi vi vil være i forkant. Dette er kun forebyggende, og jeg regner med det kommer til å gå bra, sier Andersen.

Og selv om Ronny Espedal avdramatiserer sin tåskade fullstendig, er det den som bekymrer Ulf-treneren mest.

- Det er mulig jeg tar feil, men jeg kjenner Ronny, og når han går av en trening vet jeg det er alvorlig. Det viser hvor viktig det er å ha dekning, sier Andersen.

Denne saken er hentet fra Rogalands Avis.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken