*Nettavisen* Sport.

Bråkmakere jages fra Brann

Serielederen er klar på at de ikke ønsker en Miller-reprise.

26.07.07 11:41

STAVANGER (iBergen.no): Salget av Ardian Gashi til Fredrikstad var et ledd i Branns utrensking av spillere de anser som bråkmakere.

Bråkebøtter ut
Før sesongen startet kvittet Brann seg med Charlie Miller som ga klart uttrykk for at han ikke ønsket å spille under Mons Ivar Mjelde og ville forlate Brann.

Da Migen Memelli så smått begynte å gi uttrykk for hva han mente om lite spilletid var ikke Brann vanskelig å be da det i tillegg kom et bra økonomisk tilbud på bordet.

Ut over i sesongen ble det mer og mer klart at forholdet mellom Martin Andresen og Mons Ivar Mjelde ikke harmonerte. Nyheten om at Brann vurderte å selge Andresen ble bekreftet av sportlig leder Roald Bruun-Hanssen. Men Mjelde og Andresen ble skjønt enige om at de har det samme målet. Nemlig å vinne gull for Brann. Omtrent på samme tidspunkt slo Bengt Sæternes seg vrang.

Brann ønsket i utgangspunktet ikke å selge spilleren, men etter at han boikottet klubben ved å late som han var skadet da han skulle komme innpå mot Tromsø, var ikke Brann vanskelig å be. Onsdag ble det klart at Gashi går til Fredrikstad. Også han ble ansett som en potensiell bråkmaker av avdeling sport i Brann, får iBergen.no opplyst fra personer tett på klubben.

Vil ha krigere
Fra Brann internt får iBergen.no opplyst at avdeling sport i Brann diskuterte Gashi som et potensielt uromoment ettersom han har fått mindre og mindre spilletid.

- Ut ifra de navnene du nevner kan det virke sånn, men det tjener ikke noe formål å kommentere hvem som er bråkmakere eller ikke. Jeg snakker ikke om personalpolitikk til mediene. Salg av spillere er et internt anliggende, slår Mjelde fast.

- Er det tilfeldig at alle disse spillerne er forsvunnet eller vil forsvinne?

- Som sagt, salg av spillere er et internt anliggende.

- Det er vel positivt for Brann at dere viser at dere mener alvor og luker vekk potensielle bråkmakere?

- Jeg ønsker ikke å kommentere mer enn det jeg har sagt.

Tidligere denne uken uttalte Mjelde bastant at han ikke ønsket å ha sutrekopper i stallen, men heller spillere som er opptatt av å krige og kjempe. I tillegg slo Mjelde fast at syting i media var gått ut på dato.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.