Gå til sidens hovedinnhold

Brandal trodde han punkterte kampen

Men så scoret Eidsvold Turn tre mål på ti minutter.

KORSVOLL: I lørdagens seriekamp ledet Korsvoll 3-0. Laget så ut til å ta tre lette poeng mot Eidsvold Turn, men så gikk alt galt. Gjestene vartet opp med tre scoringer på ti minutter og det endte til slutt med poengdeling på Korsvoll kunstgress.
Spissen Lasse Brandal, som økte til 3-0 et stykke ut i 2. omgang, var svært skuffet etter den horrible kollapsen.
Da jeg satte ballen i mål var jeg sikker på at vi skulle klare det. Vi hadde jo full kontroll, men så svikter plutselig alle. Det skal ikke være mulig, sier 22-åringen til Nordre Aker Budstikke.
Målscoreren mener at svikten skyldes dårlig kommunikasjon og forsiktig spill.
Man kan ikke slutte å prate sammen selv om man leder med tre mål. I tillegg senket vi oss for mye, vi ble passive.

Godt spill

Korsvoll startet kampen best, og vertene gikk fortjent opp i ledelsen etter et hardt frispark av Christian Sparre fra 25 meter. Eidsvold Turn kom mer med etter hvert, men de var aldri farlige.
Ti minutter før pause vant Korsvolls Torbjørn Melhuus ballen på midtbanen. Han slo deretter en vakker volleypasning igjennom til Peter Stivang, som kriget seg fri og satte ballen kontant i nota fra skrått hold.
I første halvdel av 2. omgang fortsatte Korsvoll med å opptre sikkert og de kontrollerte det meste. Defensiv trygghet og hurtige kontringer preget det rause kollektive. Og det luktet trepoeng lang vei når Lasse Brandal satte ballen i mål alene med keeper en halvtime før slutt.

Skuffet

Men så våknet Eidsvolds gigant Bjørn Inge Rødfoss. Den tidligere Kongsvinger-spilleren fikk plutselig fritt spillerom, og han noterte seg for en målgivende pasning og to scoringer på ti minutter.
Etter kampen var Korsvoll-trener Per Kåre Hagen skuffet og betenkt.
Dette var veldig unødvendig. Plutselig mister vi tryggheten, og vi slutter å markere inne i eget felt. Da blir man straffet. Men jeg syntes vi til tider spiller veldig godt, og det er positivt at vi skaper så mange målsjanser, sier han.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter