RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann: - Uklokt av spillerne

Sist oppdatert:
Sportslig leder i Brann er klar på at spillerne ikke burde gått ut etter Lyn-tapet.

(iBergen.no): Søndag kveld skrev Nettavisen om fem Brann-spillere som angivelig skulle ha vært ute og festet til klokken 0600 om morgenen etter å ha fått 0-6 mot Lyn. Før dagens trening var det oppvaskmøte mellom Brann og Martin Andresen, Bengt Sæternes, Thorstein Helstad, Jan Gunnar Solli og Eirik Bakke.

- Tror på spillerne
- Vi har hatt en gjennomgang av hva som skjedde med de spillerne det gjelder. De har fått forklare sin versjon. Når vi kan velge mellom å tro på rykter som Nettavisen skriver eller hva spillerne sier, sier det seg selv at vi hører på spillerne, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen foran et samlet pressekorps.

I likhet med spillerne mener han at saken er sterkt overdrevet, men han legger ikke skjul på at episoden var uheldig.

- Det var uklokt av spillerne å handle som de gjorde, men nå er denne saken lagt død for vår del, sier Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Han kritiserer ikke spilleren, men bemerker at settingen var uheldig i og med at Brann hadde spilt en svak kamp og tapt 0-6 mot Lyn.

Ingen av spillerne har brutt noen interne regler hos Brann og alle de aktuelle spillerne stilte på frokost sammen med resten av laget søndag morgen. De var også med på flyet tilbake til Bergen og stilte alle mann på trening. Spillerne fikk heller ikke forbud mot å drikke alkohol.

- Frihet under ansvar
- Når vi drar på bortekamper slik som her så er det frihet under ansvar som gjelder, sier Brunn-Hanssen til iBergen.no.

Eirik Bakke hadde ikke lyst å si stort om lørdagens episode:

- Nå er jeg ferdig med dette. Saken er lagt død. Nå skal vi revansjere Lyn-kampen og gi Brann-fansen noe å juble for.

Jan Gunnar Solli var mer snakkevillig og hadde blant annet følgende kommentar:

- Nå har vi lagt dette bak oss. Vi har snakket om dette i gruppen om hva vi synes om saken. Jeg føler fremstillingen var betydelig overdrevet, i tillegg fikk vi dobbel dose føler jeg ettersom det var tungt å svelge tapet mot Lyn, i tillegg til at vi fikk denne episoden, sier mannen som ikke rører alkohol.

Saken får ingen konkrete konsekvenser for de aktuelle spillerne, men Bruun-Hanssen sier til iBergen.no at de kommer til å stramme inn på hva de aksepterer på borteturer.

LES OGSÅ: Martin brakk tannen

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere