RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Brann-butikkene håver millioner

Sist oppdatert:
Bare i desember la supporterne igjen tre millioner netto kroner.

(iBergen.no): Salget av Brann-effekter gikk over all forventning etter at klubben åpnet den nye butikken på Stadion 1. desember. Sammen med Brann-butikken på kjøpesenteret Galleriet ble det omsatt for langt mer enn forventet. Ansvarlig for butikkene Hans Lokøy jubler dermed utenfor sesongen også.

- Håpet på 1,5 mill
- Salget har gått over all forventning. Jeg hadde kanskje håpet på en omsetning på det halve, men jeg kan ikke si meg annet enn godt fornøyd, forteller Lokøy til iBergen.no.

Årsaken til det enorme salget er sammensatt, mener Lokøy:

- Det er nok en kombinasjon av flere ting. Den nye utstyrsavtalen med Kappa bidrar, i tillegg hadde vi en god sesong, vi har fått ny og fin butikk og så er det jul. Jeg tror ikke vi skal forvente slike tall hele tiden, men vi ser for oss en positiv utvikling.

Lokøy estimerer et at der solgt rundt 2000 av de nye Brann-draktene siden første desember.

I fjor omsatte Brann-butikken for én million kroner, neste år skal de tallene mangedobles.

Mangedobling
- Noe nøyaktig tall vil vi ikke gå ut med, men vi har budsjettert med en omsetning på et tosifret millioner kroner, forteller Lokøy som sier det ikke vil være aktuelt å åpne en tredje butikk med det første.

Totalt har de to Brann-butikkene en bemanning på fem årsverk, men når tallene nye høyder utelukker ikke Lokøy at det vil bli aktuelt med flere ansettelser. Brann-butikkene kommer også til å ta inn flere effekter og det er ventet at flere produkter fra Kappa blir å få tak i.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere