RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann er frisk-meldt

Sist oppdatert:
- Det begynner å se bra ut. Mons Ivar Mjelde tør ikke si det rett ut. Han mumler på treningsfeltet om dagen.

- Den store forskjellen er at vi har erstattere å sette inn som kan forme kampene. Vi kan gjøre bytter som preger kampen. Mer offensivt trykk, mer defensiv tyngde. I lang tid nå har vi hatt reservene på laget og vært nødt til å sette inn folk som egentlig ikke holder mål.

Den tunge høstsesongen sitter friskt i minne.

Og det som får Mjelde til å glise i barten er trykket han opplever på trening. Han satte Robbie Winters ut av laget mot Fredrisktad og opplevde en potte sur skotte som trente som en gal mann for å vise at Mjelde ikke har råd til å ha ham sittende på benken.

Han gjorde et innhopp i Fredrikstad som gjør at det ble med den ene gangen på benken, foreløpig. For spissplassen den kommer det til å bli kamp om.

På treningen i går var Migen Memelli tilbake igjen etter et stygt halsonde. Noen kilo lettere og med litt råtne bein, var det likevel fullt mulig å se at det var en fotballspiller vi hadde med å gjøre. Bengt Sæternes - du er herved advart: Robbie Winters og Migen Memelli, i løpet av sesongen vil det være kamper der de de to vil være Branns foretrukne spisspar.

Dermed er Charlie Miller tilbake på midten der han hører hjemme, Helge Haugen er ute mot Lillestrøm, men har plutselig fått ett hinder til å overstige før han er tilbake, Maynor Suazo. Han kommer nok innpå mot Lillestrøm.

Bak er det betryggende å se midtstopperne fungere så bra som de gjør. Dette er den tynneste lagdelen, men det er bare et tidsspørsmål før Janez Zavrl skjønner hva soneforsvar er for noe og da blir det ikke lett å holde ham ute av laget. Den som ligger tynnest an er Erlend Hanstveit, men Christian Kalvenes er muligens i øyeblikket den svakeste av innhopperne men Martin Knudsen kan brukes til alt

Når vi så suger på den karamellen Håkon Opdal ga oss i Fredrikstad der han fremsto som en bauta så håper alle at dette er det steget man har snakket om for ham. I så fall er det Norges neste landslagskeeper vi snakker om. Den dagen han ser seg godt i speilet og finner på noe bedre å bruke de hundre kiloene sine til i feltet, vil han eie det. Om de heter Frode Kippe, Ole Martin Årst eller Olivier Occean så er det ikke morsomt bå bli truffet av et tog i fra Odda når du skal heade.

Problemet er at han ikke skjønner hvor stor og farlig han kan være, og hvordan dødballspesialister hater slike tanker i bakhodet før de skal trø til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere