Gå til sidens hovedinnhold

Brann-fans kan bli fjernet fra Ullevaal

Flere Brann-fans har kjøpt billetter blant Lyns tilhengere til cupfinalen 7. november. Disse risikerer å bli fjernet fra landskampsarenaen. Diskuter saken i Veggavisen!

Arrangement-sjef Dag Vestlund i Norges fotballforbund (NFF) er klar over at noen av Branns fans har skaffet seg billett blant Lyn-supporterne på Ullevaal.

- Vi har ikke satt oss skikkelig inn i omfanget av denne saken. Først etter kampen mot Slovenia, vil vi fokusere på cupfinalen, sier Dag Vestlund til TV 2 Nettavisen.

- Men stemmer det vi har hørt, kan Brann-fans som sitter blant Lyns tilhengere, risikere å bli fjernet fra stadion. Ullevaal er utsolgt, og vi har ingen plasser å flytte dem til, fortsetter Vestlund - som både er arrangementsansvarlig og sikkerhetsansvarlig under cupfinalen.

- Fotballforbundets feil
Leder Kjell-Morten Hjartøy i Brann-Bataljonen er klar over at enkelte av klubbens tilhengere har skaffet seg billetter i samme område som motstanderens supportere i cupfinalen.

- Men dette er helt og holdent Fotballforbundets feil. Slik går det når de opererer med en så skjev billettfordeling, sier Kjell-Morten Hjartøy til TV 2 Nettavisen.

- Det er en enorm frustrasjon i Bergen for tiden. Folk har ikke skaffet seg billett, og er desperate etter å få sett Brann i cupfinalen. Det har vært fusk og fanteri med fordelingen fra første stund, legger han til.

Fraråder kjøp
Hjartøy sier han som leder av supporterklubben ikke har mulighet til å nekte Branns tilhengere å sitte blant Lyn-tilhengerne.

- Jeg har blant annet lest på internett at noen Brann-fans har skaffet seg billett blant motstanderens fans. Vi fraråder helt klart Branns fans å skaffe seg billett i Lyn-svingen. Men vi kan ikke nekte dem heller, for vi vet ikke hvem av våre supportere som har skaffet seg billett her. Alt i alt må fotballforbundet ta hele skylden for dette, på grunn av den håpløse billettfordelingen, sier han.

- Norges fotballforbund burde vært klar over at dette kunne skje når fordelingen har vært så tåpelig, poengterer Kjell-Morten Hjartøy.

Diskuter saken i Veggavisen

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar