(iBergen.no) Hverken Djibril Cissé, Boudewijn Zenden eller det faktum at Brann kan ta et langt steg i retning Mesterligaen klarer å lokke fansen til Brann Stadion.

Under 8000 solgt
Billettansvarlig i klubben, Anders Tøsse, forteller til iBergen.no tirsdag morgen at det er solgt 7700 billetter til hjemmekampen mot det franske storlaget på Brann Stadion på onsdag.

Da Ventspils besøkte Bergen i 2. kvalifiseringsrunde i slutten av juli prøvde Brann å gi bort 1000 billetter i en SMS-aksjon for å fylle tribunene. Det gikk dårlig, bare 780 av de dukket opp og tilskuertallet stoppet på 5972. Mot Marseille vil Brann ikke gi folk gratis adgangstegn.

- Nå er dette en storkamp og vi kommer ikke til å gjøre noe slik som sist. Hvis ikke folk kommer denne gangen heller har ikke europeisk fotball på toppnivå den appellen vi trodde, sukker Arrangementssjef i Brann, Jan Tore Guntveit, til iBergen.no.

Flere vil se Kamma
I forrige hjemmekamp i Tippeligaen mot tabelljumbo HamKam kom 16.106 tilskuere på Brann Stadion, midt i fellesferien. Guntveit tror ikke Brann kommer opp i det samme tilskuerantallet mot Cisse og co.

- Det er meldt litt lettere vær i morgen så vi tror på 12.000 tilskuere og håper på 13.000, understreker han.

De populære VIP-boksene er heller ikke fullbooket før storkampen mot franskmennene.

- Vi har et belegg på 65-70 prosent der. De som har disse boksene i serien får førsterett på disse kampene, men de må kjøpe de spesielt til hver enkelt kamp, sier han og legger til:

- Vi må unngå idiotiske køer som vi hadde sist mot Ventspils slik at folk skal få en god opplevelse.

Marseilles egen hjemmeside melder at 160 Marseille-fans vil være på plass på Brann Stadion onsdag kveld.

Les flere nyheter på iBergen.no.