Gå til sidens hovedinnhold

Brann får støtte

Brann får full støtte fra de andre tippeligaklubbene i protesten sin etter Lillestrøm-kampen. Bare Odd og Vålerenga unngår å svare Bergens Tidende på om de ville protestert i samme situasjon.

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen gikk kraftig ut og sa at de aldri ville protestert hvis de var i Branns sko. Nå sier ti av de øvrige tolv klubbene at de ville protestert. De to siste, Odd Grenland og Vålerenga, ønsker ikke å kommentere hva de ville gjort.

- Jeg støtter Brann fullt ut. Vi hadde kjørt saken så langt det overhodet var mulig. Den forseelsen som dommerne gjør er mye grovere enn at Brann ikke krysser av for protest på dommerkortet. Det manglende krysset på dommerkortet må være underordnet. Det er synd at Lillestrøm blir felt av at dommerne ikke kan reglene, men for fotballens del håper jeg at Brann får omkamp, sier Stabæk-formann Erik Loe til Bergens Tidende.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Bør Brann få omkamp?
Ja, dommeren ødela kampen for dem
Nei, Lillestrøm var best og fortjener seieren
Kampen burde strykes og begge få null poeng

Se resultat

- Jeg har full forståelse for at Brann leverer protest og hadde gjort det samme selv. Regler er regler. I alle protester vil det bli en taper og i dette tilfellet må det bli Lillestrøm. Det er synd for Lillestrøm at de får lide på grunn av at dommerne er inkompetente, er Bryne-trener Reine Almqvists kommentar.

Dette er gjennomgangsmelodien fra samtlige klubber og sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen er glad for støtten.

- Det er veldig betryggende å høre at vi har støtte. Jeg er glad de ikke tror at vi er bare ute etter å utnytte regelverket. Det er vi nemlig ikke. Vi har tenkt nøye gjennom dette, og ønsker ikke å være urimelig. Dette gjør vi fordi vi ble rammet sportslig, sier han.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris