*Nettavisen* Sport.

Brann fikk avslag på gulltrener

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Bergenserne prøvde å hente Kalmars Nanne Bergstrand.

11.11.08 14:34

Søndag kunne Nanne Bergstrand og hans Kalmar FF juble for seriegull i den svenske toppserien, men allerede dagen før skal den svenske treneren ha blitt kontaktet av trenerløse Brann.

Blankt avslag
Ifølge bt.no skal Roald Bruun-Hansen ha kontaktet svenskenes sportssjef Svante Samuelsson, for å forhøre seg om mulighetene for å hente suksesstreneren til Bergen.

Kalmars sportssjef skal imidlertid ha vært helt avvisende til forespørselen, og dermed også lagt ballen død for en mulig overgang til norsk fotball for Bergstand.

- Nanne er en viktig mann for oss. Han blir ikke mindre viktig av at vi vant Allsvenskan. Neste år skal vi forsøke å kvalifisere oss for Mesterligaen, og Bergstrand blir sentral i den planen, sier Svante Samuelsson.

I godt selskap
Dermed føyer svensken seg inn i rekken av flere profilerte trenere som har sagt nei til Brann. På listen finnes allerede navn som Nils John Semb, Ole Gunnar Solskjær, Hans Backe og Åge Hareide.

Tidligere Start-trener Arne Sandstø og tidligere Tromsø-trener Steinar Nilsen skal også være aktuelle som Mons Ivar Mjeldes arvtaker i bergensklubben.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.