RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann forhandler om Hanstveit

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, reiste til England mandag.

(iBergen.no) Fredag kom det inn et bud fra Wolverhampton på Branns venstre back Erlend Hanstveit. Det skal angivelig ha vært på 500.000 pund (ca 5,3 millioner kroner).

I England håpet man på et svar på utspillet allerede mandag, men det er nærliggende å tro at partene ikke er langt unna hverandre ettersom Bruun-Hanssen satte seg på flyet mandag.

- I ferd med å skje noe
Denne informasjonen har iBergen.no fått fra en fjerde part som er involvert i saken. Det er kjent at den danske agenten Jens Steffensen er en av mellommennene og han sa følgende til iBergen.no mandag:

- Det er i ferd med å skje noe, men nå er det opp til klubbene.

- Så Bruun-Hanssen er i England?

- Det kan godt være.

Bruun-Hanssen svarte ikke på noen av henvendelsene til iBergen.no mandag, og før helgen opplyste han om at han ikke kom til å uttale seg før det var kommet en endelig avklaring.

Heller ikke presseansvarlig i Wolverhampton Laurraine Hennessy svarte på noen av iBergen.nos henvendelser.

Hanstveits agent Per Bjarte Hanstveit ville heller ikke si stort om saken mandag.

- Det er ikke noe nytt.

Attraktive backer
Da iBergen.no tok kontakt senere på kvelden, på sms, for å høre hvordan det lå an med tanke på at Bruun-Hanssen hadde tatt turen over sjøen svarte han ikke. Han kommenterte dermed heller ikke om spilleren var i forhandlinger om sine personlige betingelser eller om en overgang var nært forestående.

Fra informert hold får iBergen.no også vite at det er ventet en avklaring i løpet av denne uken.

Branns andre venstre back Ramiro Corrales er også ønsket av en annen klubb. For kort tid siden henvendte den amerikanske ligaen MLS seg til Brann på vegne av en amerikansk klubb. Spilleren selv ønsker seg som kjent bort fra Bergen, men Bruun-Hanssen har tidligere uttalt til iBergen.no at det er uaktuelt å selge begge spillerne uten å ha solide forsterkninger på plass.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere