*Nettavisen* Sport.

Brann freder Skarsfjord

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

- Det er ikke snakk om et trenerskifte, sier Branns daglige leder.

09.05.12 10:19

Etter fiaskostarten i eliteserien fotball, er Brann-trener Rune Skarsfjord kommet under press, men klubben sier den ikke har planer om å sparke treneren.

- Mai er en måned med mange kamper. Når den er over, er det naturlig at vi setter oss ned og snakker sammen med tanke på hvilke grep som skal foretas i sommer. Da snakker jeg ikke om trenerskifte. Han har kontrakt i to og et halvt år til, og til nå har vi ikke sett noen grunn til at den ikke skal fullføres, sier daglig leder Lars Moldestad til Bergens Tidende.

- Jeg tror jeg ville visst det dersom styret eller spillerne mente at vi har tapt alle disse kampene på grunn av meg. Det er ikke slik at jeg er en trener som driver et enmannsshow hvor jeg låser meg inn i et skap og kommer ut med lagoppstillingen en time før hver kamp.

- Poengmessig har den vært ekstrem, i negativ forstand. Spillemessig har den ikke det. Og etter en slik start på sesongen er det naturlig for et styre å evaluere alt - også meg og min jobb. Jeg opplever støtte derfra, jeg har en tett dialog med styret og får støttende tekstmeldinger rett som det er. Kanskje fremstår Brann atypisk denne gang sammenlignet med tidligere år, spør fjorårets suksesstrener. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.