*Nettavisen* Sport.

Brann frigir Jaiteh

Foto: Johannessen, Sara

Konflikten endte i kontraktsbrudd.

Det melder Brann på sine hjemmesider.

- Tijan sin kontrakt med Brann som løper videre fra 1. januar 2012 og frem til 31. desember samme år er nå avsluttet. Tijan er dermed fri til å finne seg en ny klubb fra nyttår uten at Brann kommer til å kreve noen kompensasjon, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

Jaiteh var i utgangspunktet på lån i danske Randers, men der stakk han av uten tillatelse, og klubben kansellerte lånekontrakten. Jaiteh har heller ikke returnert til sine plikter i Brann. FIFA har derfor sørget for at han ikke kan spille for noen annen klubb før neste år.

Midtbanespilleren gjorde det tidlig klart at han mistrivdes i Norge og Brann.

- Jeg vil ikke komme tilbake til Skandinavia. Jeg kan ikke spille for noen annen klubb nå, jeg vet det, men jeg vil ikke spille fotball i Skandinavia mer, sa han tidligere i år.

Nå ønsker Brann ham lykke til videre i karrieren.

- Tijan ønsker å bygge en karriere andre steder enn i Skandinavia, og i har blitt enige om å avslutte avtalen til det beste for begge parter. Vi takker Tijan for det han bidro med i Brann, og ønsker han samtidig lykke til videre i karrieren, sier Bruun-Hanssen til Brann.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.