RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann håper på julestemning

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
Sist oppdatert:
KROHNSMINDE (TV 2 Nettavisen): Vi skriver desember på kalenderen, og julegatene er åpnet i Bergen. Likevel forbereder Brann seg til hjemmekamp. Nå håper spillerne på julestemning på tribunen.

I desember pleier fotballen å ligge i dvale i Norge. Banene har fått hvile for vinteren.

Sesongen for lang for Kvisvik
Denne vinteren er virkeligheten en helt annen. 2. desember tar Brann imot Malmö FF til den andre kampen i Royal League. Nå håper de at publikum dropper julestrien og kommer på kamp.

- Det er alltid litt spennende med nye ting. Vi får se i morgen hvor mye mennesker som kommer, men vi guttene er i hvert fall positivt innstilt. Det er klart det er desember. Det er jo ikke akkurat kaldt her nå, men når du skal sitte og se på fra tribunen, så blir det ganske kaldt. Sånn sett er det litt ugunstig å spille kamper i desember, sier Raymond Kvisvik til TV 2 Nettavisen.

Han er ikke redd for at sesongen skal bli for lang.

- Sesongen vil alltid være for lang for Raymond Kvisvik uansett hvordan man vrir og vender på det, men vi holder ut nesten en uke til vi, ler han.

Håper på 5-6000
Trener Mons Ivar Mjelde er optimist med tanke på torsdagens kamp.

- Jeg håper det kommer 5-6000 i morgen. Det må være bra. Vi har aldri spilt kamp i desember på Brann Stadion før. Det blir nok litt kjølig sent på en torsdags kveld, men jeg håper folk vil møte opp og heie frem laget de er glade i, sier han.

Skotteduoen Robbie Winters og Charlie Miller, og kaptein Cato Guntveit har alle erfaring med spill i desember fra Skottland.

Mildt
- Det skal bli moro det. Dette er vi vant til, men det er jo mildt nå, sier Winters.

Guntveit tror også han har vært ute for verre baner enn den som venter torsdag.

- Foreløpig er det mildt og fint. Jeg har vært med og spilt på så og si isbaner der borte. Jeg tror Stadion blir bra til torsdag, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere