*Nettavisen* Sport.

Brann har latt seg friste

Gylfi Einarsson kan i løpet av kort tid bli klar for Brann. Spilleren gjennomfører fredag en medisinsk test på Stadion.

25.01.08 09:47

(iBergen.no) Brann har midtbanespillerne Tijan Jaiteh og Hassan El Fakiri ute med skader. Dermed er det bare Eirik Bakke som er frisk av de sentrale midtbanespillerne.

Torsdag kom den tidligere LSK-helten Gylfi Einarsson for å trene med Brann, og han vil også være med under fredagens økt. Han skal også gjennomgå en medisinsk test på Stadion, og mye tyder på at han kan bli klar for Brann i løpet av kort tid.

- Godt inntrykk
- Vi får se hva som skjer. Gylfi har fått et godt inntrykk av klubben og vi har hatt en fin samtale med Brann. Jeg tror ikke at noen av partene er misfornøyd, sier spillerens rådgiver Jim Solbakken til iBergen.no.

Sportslig leder Roald Bruun-Hanssen svarte ikke på noen av iBergen.nos henvendelser torsdag, men uttalte følgende til bt.no.

– Dette er et enkelt regnestykke. Han koster sååå mange kroner og er islending, som vi har gode erfaringer med, sier Roald Bruun-Hanssen og viser frem tallet 0 med fingrene, til bt.no.

Det skinner gjennom at spilleren, som har vært klubbløs siden slutten av august 2007, har lyst å spille for Brann, men er forsiktig med å uttale seg om kontraktssignering.

Ambisjoner
- Det virker som en veldig spennende klubb med fint stadionanlegg og mange gode spillere. Det kunne vært en fin plass å fortsette karrieren, men jeg ønsker ikke å spekulere for mye i det. Vi får se hva som skjer. Jeg fikk et godt inntrykk av klubben, spillerne visste jeg er av god kvalitet og klubben er ambisiøs, sier Einarsson til iBergen.no.

Etter å ha forlatt Lillestrøm i 2004 har Einarsson vært i Leeds i tre sesonger, fra 2004 – 2007. Den første sesongen gikk det bra, men siden sørget skader og managerskifter for mindre spilletid.

- Tiden i Leeds er over nå, det er tid for å tenke fremover. Jeg vil ikke uttales meg for mye om mine sjanser i Brann, men vi får bare se hva som skjer. Det er hvert fall en spennende klubb, sier Einarsson til iBergen.no.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.