Brann hentet ny ving

Foto: Scanpix

Vingtalentet Erik Huseklepp har signert for Brann.

10.08.05 14:44

Unggutten har trent med Brann gjennom hele sesongen, og imponert såpass at rødtrøyene hentet ham fra Fyllingen. Onsdag formiddag signerte 20-åringen på en kontrakt som gjelder i to og ett halvt år med Brann.

- Jeg har nettopp skrevet under for Brann. Jeg regner med at jeg blir spilleklar til helgens bortekamp mot Bodø/Glimt, forteller Huseklepp til TV 2 Nettavisen like etter å ha satt navnetrekket på Brann-kontrakten.

- Det er på mange måter en drøm som går i oppfyllelse for meg. Jeg har alltid ønsket å spille for Brann, sier han.

Huseklepp takket tidligere i sommer nei til prøvespill for Odd Grenland. Nå håper han at han får sjansen for Brann i eliteserien allerede denne sesongen, selv om vingen er hentet først og fremst med tanke på fremtiden.

Han konkurrerer i første rekke om en plass på høyrevingen, men kan også spille på venstresiden.

- Jeg er klar
Med Trond Fredrik Ludvigsen ute med skade, kan Huseklepp få sin debut raskere enn han kanskje kunne håpet på. Ham-Kams Petter Vaagan Moen kommer etter alt å dømme til Brann først etter årets sesong.

- Jeg følte meg moden til å ta skrittet videre. Jeg er bare 20 år, men har ambisjoner om å prøve meg i eliteserien. Kanskje får jeg sjansen på høyrevingen allerede denne sesongen, sier han optimistisk.

Brann må ut med en liten overgangssum til Huseklepps tidligere klubb Fyllingen.

- Jeg vet ikke så mye om hvor mye Brann må betale. Nå er jeg bare fokusert på å gjøre det best mulig for Brann. Jeg har trent med dem lenge nå, og er ikke blitt skremt av nivået på treningen, fastslår Huseklepp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag