RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i El Fakiri-møte

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Brann-ledelsen er i London for å ha samtaler med Monacos Hassan El Fakiri.

El Fakiri spilte i går for Norge i privatlandskampen mot Australia i London. Branns sportslige leder Per Ove Ludvigsen og trener Mons Ivar Mjelde skal i dag ha samtaler med ham med tanke på en eventuell retur til Bergen, etter det Bergens Tidende erfarer.

- Vi har bestemt oss for at vi ikke skal kommentere noe som helst, uansett. Begynner vi med det, er vi nødt til å fortsette. - Forteller vi hvem som er aktuelle, føler vi at det går ut over Brann, og blir en fordel for konkurrentene, sier Ludvigsen til Bergens Tidende.

Brann har lenge vært interessert i å hente midtbanespilleren tilbake til Bergen, etter suksessen han gjorde der for noen år siden. Og Fakiri har ikke lagt skjul på at han gjerne vil bort fra benketilværelsen i Monaco.

- Skal jeg hjem til Norge er det kun Brann og Lyn som er aktuelle. Situasjonen min i Monaco er uholdbar. Jeg har folk som jobber for meg, slik at jeg snarest mulig får en ny klubb, sier El Fakiri til BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere