RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i lekehumør

Sist oppdatert:
FANA STADION (TV 2 Nettavisen): Det er to dager igjen til cupfinalen og Brann-trener Mons Ivar Mjelde merker på laget at det er noe stort på gang.

Bare et fåtall av Branns spillere har cupfinaleerfaring fra før og trener Mons Ivar Mjelde merker det tydelig på spillergruppen at den store dagen nærmer seg.

- Jeg merker det ja. De er mer skjerpet på trening. De er faktisk mye mer skjerpet enn de var i hele forrige uke og det tar jeg som et godt tegn. Jeg synes fokus dreier seg mer og mer inn mot kampen, sier han til TV 2 Nettavisen.

Kvisvik i lekehumør
Og det er spesielt en mann Mjelde merker at er i ferd med å komme i cupfinalestemning - Raymond Kvisvik.

- Raymond er mer leken enn på lenge. Jeg tror faktisk aldri jeg har sett ham mer leken enn han har vært på trening i det siste, gliser Brann-treneren.

Og han tror østfoldingens avslappede holdning kan være med å bidra til å senke skuldrene hos de som skulle få nerver før kampen.

- Vi reagerer alle forskjellig, men jeg tror Raymond kan være med på å ta bort litt av trykket før kampen, forklarer han.

Venter med laget
Selv vil han ikke ut med hvilke elleve som starter søndagens kamp, men torsdagens formasjonstrening levnet lite til fantasien.

- Laget jobber hele tiden i hodet mitt, men det blir tidligst offentliggjort lørdag kveld. Jeg har både plan A og B i hodet jeg, smiler han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere