RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann i tenkeboksen

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Ingen kommer til å bli ansatt som sportsjef i Brann før tidligst i slutten av uken. Det betyr at Roald Bruun-Hanssen ikke lenger er det sikre valget.

(iBergen.no ) Sportsjefen i Brann er fortsatt i det blå, selv om Roald Bruun-Hanssen fortsatt er favoritt. Brann har tre kandidater til gående på grønt gress fram til slutten av helgen.

- Jeg er på vei til utlandet og det skjer ingenting før jeg kommer tilbake, sier en travel Brann-direktør, Bjørn Dahl som er tilbake på fredag.

Det har lenge vært antatt at toppfotballsjefen i Norges Fotballforbund, Roald Bruun-Hanssen har vært den heteste kandidaten.

- Vi har en tre-fire stykker vi vil se nøyere på. De er alle norske gode navn, men jeg vil selvsagt ikke ut med hvem det er, forteller Bjørn Dahl til iBergen.no.

I et intervju med TV 2 Sporten i går gikk toppfotballsjefen ut og hudflettet praksisen med å hente unge afrikanere til norsk fotball.

Brann har fire unge gambiere gående på gress på folkehøyskole, og håper at de skal være i «produksjon» allerede til kommende sesong.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere