Gå til sidens hovedinnhold

- Brann ikke stort nok

Robert Koren vurderte Brann.

(iBergen.no): En av de beste spillerne i Tippeligaen 2006 var svært ettertraktet da det ble klart at han ikke kom til å fornye avtalen med Lillestrøm. Flere klubber henvendte seg til spilleren direkte og hans agent Jens Steffensen.

Koren uttalte at han i utgangspunktet ikke ønsket å være lenger i Norge, men samtidig innrømmet han overfor sin agent at han kunne tenke seg å spille i Brann.

- Koren synes Brann spiller den beste fotballen. De spiller underholdende, teknisk og publikumsvennlig fotball. Vi vet at Brann var interessert og Koren vurderte en periode om det kunne være et alternativ for ham. Men lysten til å dra ut i Europa var stor og dessuten tror vi ikke Brann kunne tilby nok lønn. Til slutt var rett og slett ikke Brann stort nok, forteller Steffensen til iBergen.no.

Koren fortalte også til iBergen.no i midten av desember at lønn ville være en avgjørende faktor for hvor han valgte å spille:

- For meg er det viktig å spille i en stor klubb som har ambisjoner om å spille i europacupene. men vel så viktig er det å få godt betalt, det er avgjørende – ved siden av å få spille fotball. Brann er en interessant klubb, men vi får se.

iBergen.no blir også fortalt av Steffensen at Koren trolig bestemmer seg for å spille i engelsk Championship, som er nest øverste nivå, de nærmeste dagene. En av de aktuelle klubbene skal være Cardiff. Forrige uke sa Cardiff-manager Dave Jones til iBergen at han anser Koren som en interessant spiller med de kvalitetene de er ute etter.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Best i test påskeegg 2021