RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cathrine Holden

Brann-kamp kan regne bort

Sist oppdatert:
Det siste døgnets massive nedbørsmengder kan sette en stopper for Branns møte mot Lokomotiv Moskva i UEFA-cupen.

Ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har det falt 157 millimeter nedbør i Bergen det siste døgnet. Det har gått hardt utover gressteppet på Brann Stadion.

- Det største problemet er undervannet som stiger. Alt vannet presser gressmatten oppover. Dersom regnet ikke snart gir seg, kan det få sportlige konsenkvenser foran morgendagens kamp, opplyser Branns banemester Svein Kjenes til TV 2 Nettavisen.

Plastdekke
Brann har dekket hele gressteppet med et stort plastdekke, men dette gir kun en begrenset beskyttelse.

- Teppet som ligger over banen gir en grei beskyttelse, og vannet renner ut på siden. Problemet er som nevnt undervannet fra elvene som kommer ned fra Ulriken, påpeker Kjenes.

Lokomotiv Moskva skal etter planen gjennomfore sin obligatoriske treningsøkt på Brann Stadion onsdag kveld.

- Værmeldingen sier at det skal bli mindre nedbør i løpet av dagen. Så vi satser på det kan være mulig for dem å trene. Vi kan imidlertid ikke si noe sikkert foreløpig, forteller Kjenes.

- Dommeren bestemmer
Han forteller at det til syvende og sist er dommeren som avgjør om det blir kamp eller ikke på Brann Stadion torsdag kveld.

- Dommeren kommer på inspeksjon i morgen. Dersom regnet fortsetter og han finner det uforsvarlig rent sportslig å gjennomføre kampen, blir det avlyst, sier Kjenes.

- Tror du det blir kamp?

- Det kan jeg ikke svare på før i morgen. Etter det værmeldingen sier, så tror jeg det. Det blir uansett en fuktig og våt batalje, svarer Branns banemester.

Brann - Lokomotiv Moskva har etter planen avspark kl. 19:00. TV 2 Nettavisen følger kampen direkte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere