RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann kan få UEFA-cup

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Brann var laget som oppførte seg best på banen i Tippeligaen denne sesongen. Det kan gi rødtrøyene billett til Europa.

- Jeg gratulerer Brann så mye med prisen. Forhåpentligvis vil den gi klubben, som fjorårets vinner Viking, en plass i UEFA-cupen. Brann har vært en flott ambassadør for fotballen i årets sesong, sier fotballpresident Sondre Kåfjord i en pressemelding.

Norges Fotballforbund samarbeider med Aktiv Kapital om holdningsskapende arbeid i norsk fotball, med hovedfokus på fair play. NFFs fair play-konkurranse i Tippeligaen tilfredsstiller UEFAs fair play-konsept, hvor vinneren av fair play-konkurransen kan få en plass i neste års UEFA-cup. Forutsetningen er at norske landslag, og klubblag som spiller europacupkamper, i perioden frem til 31. mai neste år, samlet oppnår et gjennomsnitt på minimum 8 poeng.

I år vant Norge UEFAs fair play-konkurranse, og dermed fikk Viking automatisk plass i UEFA-cupen, som det mest fairspillende norske laget som ikke var kvalifisert til europacupspill fra før.

Nærmest Brann på statistikken, kom slølvvinner Start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere