RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brann kan miste Kvisvik

Sist oppdatert:
RANDABERG (TV 2 Nettavisen): I fjor høst reddet Raymond Kvisvik nesten Brann fra nedrykk på egenhånd. Nå kan han forsvinne fra Brann Stadion.

VIKING – BRANN 0-2: Lørdag ettermiddag scoret Raymond Kvisvik begge målene da Viking ble slått 2-0. I første omgang dundret Kvisvik inn et kontant langskudd fra om lag 20 meter. Etter sidebyttet faststatte samme mann sluttresultatet til 2-0 etter å blitt spilt igjennom alene med keeper.

Og etter kampen innrømmer Raymond Kvisvik at det er usikkert hvor lenge han værende i Brann-trøya.

- Jeg vet det er flere klubber fra utlandet som har fulgt meg i det siste. Dette har jeg holdt godt skjult fra Bergenspressen. Blant annet på La Manga nylig var det flere klubber på banen som fulgte meg tett, sier Raymond Kvisvik til TV 2 Nettavisen like etter sluttsignalet på Randaberg Stadion.

Ny karriere i utlandet
Kvisvik røper gledelig at en ny karriere i utlandet frister. Han er sulten på revansje etter sin noe mislykkede karriere i den østerrikske toppklubben Austria Wien.

- Det er lenge til jeg fyller 30, og en ny karriere i utlandet frister absolutt. Jeg takker ikke nei om noe konkret skulle komme på banen fra en interessant klubb i utlandet, fastslår Kvisvik, som likevel understreker at han stortrives i Brann om dagen.

- Mot Viking i dag spiller vi en god kamp. Det er sterkt av oss å slå Viking, og jeg har stor tro på at vi kan være med å kjempe om medalje denne sesongen, sier han i kjent, offensiv stil.

Fortjent seier
På en sommergrønn og strålende gressmatte vant Brann fortjent 2-0 over et tafatt Viking-mannskap. Og mens Mons Ivar Mjelde stråler som en sol, depper Vikings trener Kjell Olsen etter tapet.

- Dette var et stort skritt tilbake for oss i forhold til tidligere treningskamper denne sesongen. Det er noe halvhjertet og slurvete over oss i ettermiddag. Og så scorer vi jo ikke mål. Dette må vi få orden på frem mot sesongstart, sier en svært skuffet Kjell Inge Olsen til TV 2 Nettavisen.

Før han gjentar det han tidligere har sagt.

- Vi er fremdeles på jakt etter en forsterkning, spesielt en ny spiss. Jeg har gitt klar beskjed til ledelsen om hva jeg ønsker meg, og de leter etter å finne den passende spilleren, sier Olsen.

Mye å jobbe med
Branns trener Mons Ivar Mjelde skryter over lagets defensive innsats i kampen, men mener rødtrøyene fra Bergen fremdeles har mer å hente fremover på banen.

- Defensivt har vi med Ragnvald Soma og Olafur Bjarnason den beste stopperduoen i Norge. Men fremover sliter vi litt. Vi må terpe det oppbyggende angrepsspillet før seriestart, sier Mons Ivar Mjelde.

Ragnvald Soma er smigret over Mons Ivar Mjeldes skryt.

- Kjempekjekt å få slike tilbakemeldinger. Vi spiller en god kamp, og er det klart beste laget. Jeg mener Brann kan ta medalje i år, om vi fortsetter den gode trenden, sier Soma.

- Skuffende
I Viking-leiren er stemningen litt annen.

- Vi spiller ikke bra nok, det kan alle se, sier Erik fuglestad til TV 2 Nettavisen.

- Vi har enormt masse å jobbe med fremover. Vi får det liksom ikke til, sier Erik Nevland og lagets stjernespiller Brede Paulsen Hangeland, mens Bjørn Dahl og Frode Olsen nikker enig på sidelinjen – vel vitende om at kun to scoringer på laget syv treningskamper i vinter sier det meste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere