RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Brann-kassen er tom

Avhengig av investorer ved kjøp av spillere.

ODENSE (iBergen.no): Brann ser ut til å miste nyinnkjøpte Ramiro Corrales. I tillegg er det ikke klart om de får hente inn det enorme gambiske talentet Tijan Jaiteh, som det er brukt mye ressurser på allerede. Som om ikke det skulle være nok så står kameruneren Arnaud Monkam i fare for å bli sendt ut av landet. Han hadde ikke tilstrekkelig med spilletid forrige sesong og det er ikke automatikk i at han får fornyet arbeidstillatelsen.

Kassen tom
Brann er igjen spesielt på utkikk etter spillere med et godt venstrebein, men det kan se vanskelig ut når kassen er tom. Vel er det bra at investorselskapet Hardball fortsatt er positive til å investere i nye spillere.

- Vi er alltid på jakt etter gode fotballspillere i Brann, men det kan bli vanskelig. Vi er dønn avhengig av at Hardball hjelper oss, sier trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no.

Mjelde sa senere på kvelden til iBergen at årsaken til at det er vanskelig med spillerkjøp i øyeblikket er at klubben holder på å bygge nytt stadion.

- Så å si alle tilgjengelige midler blir sprøytet inn i stadionprosjektet, men dette er positivt for klubben og på sikt vil det generere gode inntekter for klubben, understreker treneren.

Etter denne kommentaren henviste Mjelde til dem som har mer greie på økonomien i klubben for ytterligere kommentarer.

- Budsjettet for spillerkjøp er brukt opp for i år. Etter kjøp av Corrales og Tijan (Jaiteh) er den potten tom. Dersom det skal fristilles flere midler til spillerkjøp må styret i klubben behandle dette på nytt og vedta det. Men da må det være spesielle årsaker, forteller økonomiansvarlig Terje Martinsen til iBergen.no.

Investorene positiv
Både Martinsen og Mjelde nevner at Hardball i utgangspunktet må komme på banen dersom det skal hentes nye spillere og begge stiller seg ydmyk til ytterligere bidrag fra velgjørerne. De er imidlertid fortsatt positive til å investere i nye spillere til Brann.

- Dersom Brann har noen ønsker er det bare å henvende seg så vil vi vurdere det. Den biten er det Brann som styre helt selv. Det er de som vet hvem og hva de trenger. Vi er i utgangspunktet positive så får vi bare se om pengene strekker til dersom de henvender seg, sier Bjarne Berg til iBergen.no. Han er styreleder i investorselskapet Hardball.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere