*Nettavisen* Sport.

Brann knuste RBK

Raymond Kvisvik scoret i det som kanskje var hans siste kamp for Brann. Men det er Charlie Miller som ble dagens mann på Brann Stadion. Les alt om den 11. eliteserierunden her.

20.06.05 07:35

Brann vant hele 4-1 over Rosenborg, der Charlie Miller scoret tre mål. Han ble dermed den store helten på Brann Stadion, men mente han selv hadde vært heldig.

- Det var et fantastisk resultat for oss. Jeg var heldig nok til å score tre mål i dag. Jeg kan ikke få takket fansen nok, sa Miller til NRK.

Start tok også tre poeng, etter at Kai Risholt scoret seiersmålet på overtid. Tidligere i uka gikk nettopp Risholt ut og sa at han var lei av å slite benken i Start. Søndag fikk han sin etterlengtede revansje, da han ble matchvinner for Start på overtid mot Aalesund. Hjemmelaget tok ledelsen like etter pause, men Start kom nok en gang tilbake og avgjorde mot slutten.

Her kan du se samtlige mål fra eliteserierunden.
Sjekk tabellen
Sjekk toppscorerlista

Seieren betyr at Start styrker posisjonen på toppen av tabellen, særlig siden Vålerenga tapte 1-2 for Viking i går. Brann er ny tabelltoer, men har fire poeng opp til Start.

11. serierunde:

Aalesund - Start 1-2
Bodø/Glimt - Lillestrøm 1-1
Ham-Kam - Odd Grenland 2-1
Molde - Fredrikstad 2-1
Tromsø - Lyn 0-0
Brann - Rosenborg 4-1

Spilt lørdag:
Vålerenga - Viking 1-2
Rekdal varsler straffetrening
Kontret VIF i stykker
Best i feil posisjon
Rekdal: - Driter oss skikkelig ut

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.