Brann-lojalitet kan lønne seg

Foto: Scanpix

Flere klubber har henvendt seg om Branns allsidige spiller Martin Knudsen. Hans lojalitet til klubben kan nå komme ham til gode.

30.11.06 11:45

(iBergen.no) Martin Knudsen er en av de mest anvendelige spillerne i Brann, men er ikke noe fast inventar på laget. Både Molde og Tromsø har kommet på banen, og Sandefjord er interessert. Om Knudsen i det hele tatt forlater Brann, er på nåværende tidspunkt usikkert. Spilleren ønsker ikke å si mye selv.

– Jeg forholder meg til at jeg er Brann-spiller. Det er ennå kamper igjen i Royal League, og jeg har ingen kommentarer i forhold til interesserte klubber eller spekulasjoner om overganger, sier Knudsen til iBergen.no.

Kan bli i Brann
Knudsen forteller også at det å bli værende i Brann fortsatt er en mulighet.

Trener Mons Ivar Mjelde ønsker å beholde Knudsen, mye på grunn av hans anvendelighet. Knudsen har denne sesongen spilt både høyre- og venstreback og på høyrekanten på midtbanen. Mjelde er forberedt på å miste en av lagets mest lojale spillere, og forteller at Knudsen kan få betalt for nettopp den egenskapen.

- I utgangspunktet ønsker vi Martin med videre. Foreløpig forholder vi oss til at han har kontrakt med Brann, og han er fortsatt med i Royal League. Hva som skjer skal vi diskutere internt. Martin er en lojal og anvendelig spiller. Han er en potet som kan fylle flere roller. Han har god løpskapasitet og har fart. I tillegg er han en lojal spiller, sier Mjelde til iBergen.no.

- Kan hans lojalitet til klubben komme ham til gode med tanke på et klubbskifte?

- At han har vært så lojal mot oss, vil bidra til at vi kan innfri noen av hans krav. Jeg forstår at Martin må tenke på seg selv og at han ønsker mer spilletid. Lojaliteten kan betale seg i så måte, men dette er først og fremst noe vi skal ta internt, foreløpig er han Brann-spiller, sier Mjelde.

Forhandlinger strandet
I går fikk Molde tillatelse til å snakke med spilleren, men forhandlingene førte ikke frem. Spilleren ble for dyr for klubben.

Tromsø har tilbudt Knudsen en treårskontrakt, og Sandefjord er også interessert. Knudsen har to år igjen av avtalen med Brann.

Etter at Løv-Ham har vist interesse for Branns reservekeeper Johan Thorbjørnsen, kan det være at også han forsvinner.

- Foreløpig forholder jeg meg til avtalen jeg har med Brann, men dersom det skulle dukke opp noe konkret vil jeg vurdere det, sier Thorbjørnsen til iBergen.no.

Mjelde hevder Brann ikke er på keeperjakt, og ønsker at Thorbjørnsen blir.

- I Brann har vi to gode keepere, foreløpig forholder vi oss til at Johan har en avtale med oss. Det skal noe til for at vi slipper noen. Vi ønsker å ha Johan med videre, sier Mjelde til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.