Gå til sidens hovedinnhold

Brann-lønningene til himmels

Investorer har hjulpet Bergensklubben med spillerkjøp. Nå har det satt sine spor i lønningene.

(iBergen.no) : Brann har det siste året gått til anskaffelse av etablerte spillere som Eirik Bakke, Jan Gunnar Solli, Ardian Gashi og Ramiro Corrales. Satstingen koster penger, og nå er grensen for spillerlønninger nådd.

- Nå er vi i taket lønnsmessig. Utgiftene til spillerlønninger har gått rett til værs de siste fire årene. Vi har gått fra 10,1 millioner kroner i 2003 til 16,5 millioner kroner i år, sier controller Terje Marthinsen i Brann til BA.

Som iBergen.no skrev i går, er trener Mons Ivar Mjelde imidlertid fortsatt på jakt etter en midtstopper. For å hente en ny spiller må de i følge Marthinsen belage seg på å kvitte seg med noen av dagens spillere først. Han har nemlig liten tro på at styret vil tillate en overskridelse av budsjettet.

Sportsssjef Roald Bruun-Hanssen ser derimot ikke problemet, og sier til avisen at de vil forsøke på dette om det blir nødvendig. Skulle den rette spilleren dukke opp før overgangsvinduet stenger 31. mars, vil han vurdere å be styret om å sprenge lønnsbudsjettet.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien